Iwona3001
Fanka BB :)
Myślę, że sklepy kłamiąTe ceny to są prawdziwe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że sklepy kłamiąTe ceny to są prawdziwe?
Gratulacje!Medluje się po prenatalnych, wg usg wszystko super, dzidziuś w tydzień urósł 2.30 cm czyli mamy 7.60 cm.. oszywiscie w trakcie leciałam na kawę, bo nie chciał współpracować, i na 90 % będzie mały Jaś apropo dodatkowych badań, nie robię żadnej PAPP-y, wystarczy mi usg, bijące serduszko i wszystkie parametry w normie, nie chce przechodzić przez stres, trzymam ogromnie kciuki aby wszystkie wątpliwe wyniki okazały się tylko niepotrzebnym stresem, na pewno tak będzie!!!! ❤
Też mi się wydaje Stary płaci ja wybieramTe ceny to są prawdziwe?
No właśnie też się nad tym zastanawiam czemu nie chce leczyć ?A czemu nie chce Cię leczyć i czemu przymusowo? Z tego co się orientuję możesz w każdej chwili z tego zrezygnować
Ja już mam trafiła się okazja na fajny wózek fakt że używany ale dla mnie nie ma to znaczeniaDziewczyny a myslalyscie juz nad wozkami? Mi sie bardzo podoba Cybex Priam.
Matko ja nie wierzę, że są tacy ludzie...No właśnie też się nad tym zastanawiam czemu nie chce leczyć ?
Mi jeden lekarz odmówił leczenia i kazał przyjść jak dostanę rozwód kościelny bo stwierdził że nie mogę zajść w ciążę gdyż nie mam rozwodu kościelnego a żyje a z obecnym mężem mam tylko rozwód kościelny po prostu wyprosil nas z gabinetu dla mnie to w tedy był szok przeplakalam parę dni nie mogąc zrozumieć jak lekarz może tak traktować ludzi i co ma piernik do wiatraka
Teraz się z tego śmieje ślę w tedy nie było mi wesolo
Gdyby mi sie trafiło to czemu nie Póki co marzęo nowym Bo być może bedzie 3Ja już mam trafiła się okazja na fajny wózek fakt że używany ale dla mnie nie ma to znaczenia
W neutralnych kolorach wiedz leży spakowany i czeka wrzucę kiedyś fotkę pod koniec lata jak będę prać tapicerkę
Z tego co się orientuje to jeśli nie ma chorób współistniejących to nie.Dzień dobry wszystkim, życzę wam miłego dnia ❤
A czy któraś z was może orientuje się czy badania prenatalne po jednym poronieniu powinny być za darmo?
Ostatnio tak mi napisała koleżanka a mój lekarz nic na ten temat mi nie mówił.
Ja jestem po dwóch i mam ale ja mam też trombofile i cukrzycę ciążową.Nie dopiero po 3 jakoś tak i to musi być zbadane że przez wady było poronienie
Brzmi jak żart na jakim my świecie żyjemy mam nadzieję, że to wyjątkowy przypadek trafić na takiego lekarzaNo właśnie też się nad tym zastanawiam czemu nie chce leczyć ?
Mi jeden lekarz odmówił leczenia i kazał przyjść jak dostanę rozwód kościelny bo stwierdził że nie mogę zajść w ciążę gdyż nie mam rozwodu kościelnego a żyje a z obecnym mężem mam tylko rozwód kościelny po prostu wyprosil nas z gabinetu dla mnie to w tedy był szok przeplakalam parę dni nie mogąc zrozumieć jak lekarz może tak traktować ludzi i co ma piernik do wiatraka
Teraz się z tego śmieje ślę w tedy nie było mi wesolo