reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Brzmi jak żart 😱 na jakim my świecie żyjemy mam nadzieję, że to wyjątkowy przypadek trafić na takiego lekarza😱
No tak historia przytrafiła mi się parę lat temu w Kielcach trochę źle tam w poście mi się napisało więc prostuje
Kazał nam przyjęć jak dostanę rozwód kościelny gdyż z obecnym mężem mam tylko ślub cywilny
Więc zobaczcie jak na niektóre kliniki ma wpływ Kościół to była klinika z naprotechnologia czy coś takiego już nie pamiętam dokładnie
Zaraz poprawię

reklama
Nasze dzieci za 6 lat haha

Załączniki

• Screenshot_20200703-123603.png
    Screenshot_20200703-123603.png
    238,3 KB · Wyświetleń: 84
No właśnie też się nad tym zastanawiam😒 czemu nie chce leczyć ?
Mi jeden lekarz odmówił leczenia i kazał przyjść jak dostanę rozwód kościelny 😂 bo stwierdził że nie mogę zajść w ciążę gdyż nie mam rozwodu kościelnego a z obecnym mężem mam tylko ślub cywilny😂 po prostu wyprosil nas z gabinetu dla mnie to w tedy był szok przeplakalam parę dni nie mogąc zrozumieć jak lekarz może tak traktować ludzi i co ma piernik do wiatraka
Teraz się z tego śmieje ślę w tedy nie było mi wesolo
Serio? Mieszkasz pewnie w małym mieście gdzie wszyscy się znają?
Co go w ogóle to obchodzi. ;/

reklama
Pewnie dlatego dostałaś skierowanie prywatnie chyba tak nie dają nawet nie wiem czy wszyscy maga dać skierowanie na nfz jak przyjmują prywatnie
Z tego co ja ogarniam to prywatnie w ogóle nie mogą dawać na NFZ skierowan [emoji848] chyba że oprócz tego czasem mają podpisana umowę z NFZ i po prostu na boku idą pacjentkom na rękę

Do góry