reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Kochane noc mialam bardzo Ciężka. Tyle rzeczy co mi sie śniło. Od razu dzwonię po lekarzach rozmawiam. Czekam teraz na kontakt z kliniki echo serca płodu czy wykonana mi pilnke czy muszę czekać do 20 tyg.
Na 8:40 mialam mieć rozmowę z panią ginekolpg z luxmed. Dzwoni do mnie o 9 i mówi że ona nie widziała takiej wizyty i już teraz nie masz czasu ze mną rozmawiać zebym szukała innego lekarza. Co za baba. 10 40 Mam kolejną rozmowę. Na 16 mam usg. Porównywalam dziś usg corki z przed 8 it do mojego to syn ma 1.7 NT A córka miala 2.4 NT ale wyszło trisomia21 1-1200. Różnica jest przez te pappa wszystko
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze! Daj znać po wizytach...sama jestem w stresie! 🥺

Ja też mam wózek po synku i teraz bedzie mi służył. Z mojego doświadczenia moge powiedzieć, że w gondole nie warto inwestować bo dziecko spedza tam krótki okres czasu, poza tym niektore dzieci nie cierpią być wożone na płasko i potem matka dziecko na ręce a pusty wózek jakimś cudem pchać łokciem 😆😆 jak już maluszek siedzi to zaraz sie przenosi do spacerówki i właśnie lepiej włożyć pieniadze w porządną i lekką spacerówke bo ona posłuży kilka lat.
Fanki mclarena 😉😉 i ja jestem jego szczesliwa posiadaczka 🤣

Niestety po córce oddałam, zreszta 11 lat to duża różnica, dla mnie musi byc zwinny, lekki my dużo podróżujemy, wiec musi być mega techniczny. Najlepiej jakby jeszcze malo miejsca zajmował:) A czy któraś miała OCARO Mamas&Papas?

Gondolę ja też kupuję na 100% używaną, bo nie wiadomo jaka zima będzie i może mało tych spacerów będzie.

Ogólnie to ja nie lubię spacerować więc będzie to dla mnie nie lada wyzwanie. ;)
U nas to znowu mamy duży podwórek i na wyjścia dalekie chyba się nie wybiorę w zimę . Na olx ładne wózki są 3w1 ale pytanie czy taki będzie potrzebny. Bije się z myślami cały czas. Ale z drugiej strony jak kupię jakiś tani starszy model to go dalej nie sprzedam.

U nas to znowu mamy duży podwórek i na wyjścia dalekie chyba się nie wybiorę w zimę . Na olx ładne wózki są 3w1 ale pytanie czy taki będzie potrzebny. Bije się z myślami cały czas. Ale z drugiej strony jak kupię jakiś tani starszy model to go dalej nie sprzedam.
Patka jesli jestes z Ostrowa to mamy do siebie 60 km ;) Więc kawa mile widziana;)

reklama
Nie kupujecie 3w1, te nosidełka samochodowe są okropnej jakości... Popelnilam ten błąd. 2w1 jest oki, ale teraz kupiłabym tylko gondole i spacerówkę osobno. Bo te 2w1 zajmują mi cały bagażnik samochodu combi. O walizkach nie ma mowy...

Do góry