reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Medluje się po prenatalnych, wg usg wszystko super, dzidziuś w tydzień urósł 2.30 cm 🤷‍♀️ czyli mamy 7.60 cm.. oszywiscie w trakcie leciałam na kawę, bo nie chciał współpracować, i na 90 % będzie mały Jaś 😀😀 apropo dodatkowych badań, nie robię żadnej PAPP-y, wystarczy mi usg, bijące serduszko i wszystkie parametry w normie, nie chce przechodzić przez stres, trzymam ogromnie kciuki aby wszystkie wątpliwe wyniki okazały się tylko niepotrzebnym stresem, na pewno tak będzie!!!! ❤
Gratulacje!

A czemu nie chce Cię leczyć i czemu przymusowo? Z tego co się orientuję możesz w każdej chwili z tego zrezygnować
No właśnie też się nad tym zastanawiam😒 czemu nie chce leczyć ?
Mi jeden lekarz odmówił leczenia i kazał przyjść jak dostanę rozwód kościelny 😂 bo stwierdził że nie mogę zajść w ciążę gdyż nie mam rozwodu kościelnego a z obecnym mężem mam tylko ślub cywilny😂 po prostu wyprosil nas z gabinetu dla mnie to w tedy był szok przeplakalam parę dni nie mogąc zrozumieć jak lekarz może tak traktować ludzi i co ma piernik do wiatraka
Teraz się z tego śmieje ślę w tedy nie było mi wesolo

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a myslalyscie juz nad wozkami? Mi sie bardzo podoba Cybex Priam.
Ja już mam trafiła się okazja na fajny wózek fakt że używany ale dla mnie nie ma to znaczenia
W neutralnych kolorach wiedz leży spakowany i czeka wrzucę kiedyś fotkę pod koniec lata jak będę prać tapicerkę 😉

Mi jeden lekarz odmówił leczenia i kazał przyjść jak dostanę rozwód kościelny 😂 bo stwierdził że nie mogę zajść w ciążę gdyż nie mam rozwodu kościelnego a żyje a z obecnym mężem mam tylko rozwód kościelny 😂 po prostu wyprosil nas z gabinetu dla mnie to w tedy był szok przeplakalam parę dni nie mogąc zrozumieć jak lekarz może tak traktować ludzi i co ma piernik do wiatraka
Matko 😱 ja nie wierzę, że są tacy ludzie...

Ja już mam trafiła się okazja na fajny wózek fakt że używany ale dla mnie nie ma to znaczenia
W neutralnych kolorach wiedz leży spakowany i czeka wrzucę kiedyś fotkę pod koniec lata jak będę prać tapicerkę 😉
Gdyby mi sie trafiło to czemu nie;) Póki co marzęo nowym:) Bo być może bedzie 3:)

Dzień dobry wszystkim, życzę wam miłego dnia ❤
A czy któraś z was może orientuje się czy badania prenatalne po jednym poronieniu powinny być za darmo?
Ostatnio tak mi napisała koleżanka a mój lekarz nic na ten temat mi nie mówił.
Z tego co się orientuje to jeśli nie ma chorób współistniejących to nie.

reklama
Mi jeden lekarz odmówił leczenia i kazał przyjść jak dostanę rozwód kościelny 😂 bo stwierdził że nie mogę zajść w ciążę gdyż nie mam rozwodu kościelnego a żyje a z obecnym mężem mam tylko rozwód kościelny 😂 po prostu wyprosil nas z gabinetu dla mnie to w tedy był szok przeplakalam parę dni nie mogąc zrozumieć jak lekarz może tak traktować ludzi i co ma piernik do wiatraka
Brzmi jak żart 😱 na jakim my świecie żyjemy mam nadzieję, że to wyjątkowy przypadek trafić na takiego lekarza😱

Do góry