reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Serio? Mieszkasz pewnie w małym mieście gdzie wszyscy się znają?
Co go w ogóle to obchodzi. ;/
Ja tego nie mogę pojąć do tej pory a minęło już z 5 lat nie stety jego teoria się nie sprawdziła gdyż nadal nie mam rozwodu kościelnego ( i nie zamierzam się w to bawić ) a jestem w ciąży 😂😂

Ile Twoja córka ma lat? Jak ludzie reagują na imię? Pytam bo my w razie dziewczynki chcemy Jagódkę, ale martwi mnie reakcja starszej części rodziny hehe. I nazwisko też takie trochę leśne ;)
Moja córka ma 6 lat. Raczej się nie spotkałam z dziwną reakcją na jej imię. Raz tylko jedna dziewczynka się dziwiła.
Ona marzy żeby jej siostra była Malina. Ale uznałam że to już by dziwne było [emoji16]

Moja córka ma 6 lat. Raczej się nie spotkałam z dziwną reakcją na jej imię. Raz tylko jedna dziewczynka się dziwiła.
Ona marzy żeby jej siostra była Malina. Ale uznałam że to już by dziwne było [emoji16]
Mi się bardzo podoba Jagoda, ale mam znajoma Jagodę i zawsze mówiła, że rodzice jej krzywdę zrobili bo dużo osób myli ja z Jadwiga, a Jadwiga nie cierpi [emoji16]

reklama
Mi się bardzo podoba Jagoda, ale mam znajoma Jagodę i zawsze mówiła, że rodzice jej krzywdę zrobili bo dużo osób myli ja z Jadwiga, a Jadwiga nie cierpi [emoji16]
Wydaje mi się, że teraz już nikogo to imię nie dziwi. Jak dawałam córce ponad 6 lat temu to jeszcze nie było zbyt popularne, ale teraz jest chyba w pierwszej 50 w rankingu dla dziewczynek.
Powiem szczerze, ani razu nie żałowałam. Przede wszystkim podoba mi się, że ma konkretny charakter [emoji16]

Do góry