To tak naprawdę zależy od lekarza. Ja dostałam od prywatnego skierowanie na badania na nfz.Pewnie dlatego dostałaś skierowanie prywatnie chyba tak nie dają nawet nie wiem czy wszyscy maga dać skierowanie na nfz jak przyjmują prywatnie
reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
W klinikach naprotechnologii tak jest tam nie ma antykoncepcji chyba też podtrzyman ciąży bo to polega na tym że tylko natura czyli Bóg ma decydowacSerio? Mieszkasz pewnie w małym mieście gdzie wszyscy się znają?
Co go w ogóle to obchodzi. ;/
Kassiula87
Ja tego nie mogę pojąć do tej pory a minęło już z 5 lat nie stety jego teoria się nie sprawdziła gdyż nadal nie mam rozwodu kościelnego ( i nie zamierzam się w to bawić ) a jestem w ciążySerio? Mieszkasz pewnie w małym mieście gdzie wszyscy się znają?
Co go w ogóle to obchodzi. ;/
Kassiula87
Dokładnie dla tego ja byłam już skreślona na starcie bo rozwodka i dla nich to żyje w grzechuW klinikach naprotechnologii tak jest tam nie ma antykoncepcji chyba też podtrzyman ciąży bo to polega na tym że tylko natura czyli Bóg ma decydowac
Ja tego nie mogę pojąć do tej pory a minęło już z 5 lat nie stety jego teoria się nie sprawdziła gdyż nadal nie mam rozwodu kościelnego ( i nie zamierzam się w to bawić ) a jestem w ciąży
Ja pierdziele, żeby takie rzeczy sie działy w obecnych czasach to dla mnie szok.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Oj dzieją się dzieją duzo gorsze!Ja pierdziele, żeby takie rzeczy sie działy w obecnych czasach to dla mnie szok.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wow 5 kg bedzie jak nic[emoji16] ja nawet mam wybor cc lub snDziewczyny ja syna urodziłam naturalnie równo 4500 i 57cm. Strach pomyśleć co będzie teraz, [emoji23]
Jagodowa Mama
Moja córka ma 6 lat. Raczej się nie spotkałam z dziwną reakcją na jej imię. Raz tylko jedna dziewczynka się dziwiła.Ile Twoja córka ma lat? Jak ludzie reagują na imię? Pytam bo my w razie dziewczynki chcemy Jagódkę, ale martwi mnie reakcja starszej części rodziny hehe. I nazwisko też takie trochę leśne
Ona marzy żeby jej siostra była Malina. Ale uznałam że to już by dziwne było [emoji16]
Kundlica
Mi się bardzo podoba Jagoda, ale mam znajoma Jagodę i zawsze mówiła, że rodzice jej krzywdę zrobili bo dużo osób myli ja z Jadwiga, a Jadwiga nie cierpi [emoji16]Moja córka ma 6 lat. Raczej się nie spotkałam z dziwną reakcją na jej imię. Raz tylko jedna dziewczynka się dziwiła.
Ona marzy żeby jej siostra była Malina. Ale uznałam że to już by dziwne było [emoji16]
reklama
Jagodowa Mama
Wydaje mi się, że teraz już nikogo to imię nie dziwi. Jak dawałam córce ponad 6 lat temu to jeszcze nie było zbyt popularne, ale teraz jest chyba w pierwszej 50 w rankingu dla dziewczynek.Mi się bardzo podoba Jagoda, ale mam znajoma Jagodę i zawsze mówiła, że rodzice jej krzywdę zrobili bo dużo osób myli ja z Jadwiga, a Jadwiga nie cierpi [emoji16]
Powiem szczerze, ani razu nie żałowałam. Przede wszystkim podoba mi się, że ma konkretny charakter [emoji16]