reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Widzę, ze większość z was bezsennie dzisiaj. Ja wczoraj poszłam spac po 23 i jeszcze nie wyszlam z łóżka, synek tez jeszcze spi, jak nigdy, wiec korzystam :D

reklama
Mi moja aplikacja pokazuje 11+7 😂😂😂 ona ma załamanie czasoprzestrzeni. Ale tak masz rację z tymi wyliczeniami tylko że mi to liczy automatycznie bo sobie ustawiłam żeby tak mi właśnie liczyło. To starałam się właśnie wytłumaczyć 😅
Aaa dobra, bo ja myślałam że ty też nie wiesz jak to liczyć 😁 myślałam że pomogę haha

Mi moja aplikacja pokazuje 11+7 😂😂😂 ona ma załamanie czasoprzestrzeni. Ale tak masz rację z tymi wyliczeniami tylko że mi to liczy automatycznie bo sobie ustawiłam żeby tak mi właśnie liczyło. To starałam się właśnie wytłumaczyć 😅
Te aplikacje są do du ...
Moja aplikacja preglife pokazuje mi 12 tydzień ( 11i1 dzień )
A flo pokazuje 12 tydzień i 3 dzień 😱🤷🤷
A z tego co widzę ja mam termin na 7 stycznia a Ty na 8 ?

Załączniki

• Screenshot_20200618-093139.png
    Screenshot_20200618-093139.png
    29 KB · Wyświetleń: 45
Te aplikacje są do du ...
Moja aplikacja preglife pokazuje mi 12 tydzień ( 11i1 dzień )
A flo pokazuje 12 tydzień i 3 dzień 😱🤷🤷
A z tego co widzę ja mam termin na 7 stycznia a Ty na 8 ?
Tak z USG wychodzi mi termin na 08.01. 🤷‍♀️ z ostatniej miesiączki 13.01. Ale moja Pani doktor mówi że ja mam wczesne owulacje i na każdym usg dziecko większe o te 4 dni niż wychodzi z OM.

Mi na obliczaniu na internecie wychodził termin między 7-10 stycznia. Według OM wychodzi na 7 stycznia. Ale ja wiem że do zapłodnienia doszło 19 kwietnia więc ciąża młodsza o tydzień gdzieś 😊

reklama
Mi na obliczaniu na internecie wychodził termin między 7-10 stycznia. Według OM wychodzi na 7 stycznia. Ale ja wiem że do zapłodnienia doszło 19 kwietnia więc ciąża młodsza o tydzień gdzieś 😊
U Nas na 100% magiczny strzał 18 kwietnia😅🤦‍♀️ A ostatnia miesiączka 8 kwietnia. Ja mam cykle 24-26 dni. Owulacje 10-11 dzień cyklu.

Do góry