reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

E
Ja właśnie obstawiam 18 kwietnia, ostatnia miesiączka 6 kwietnia. Cykle mam idealnie różne 26 dni. Ale u mnie to była totalna wpadka, więc ręki sobie nie dam uciąć kiedy zaszłam 😅🤷🏻‍♀️
U mnie pewniak bo owulacje bolesne mam i zawsze mam taki charakterystyczne kłucie itp . Byliśmy przed badaniami genetycznymi i to był nasz przestój w staraniach bo chcieliśmy najpierw badania, leczenie itp. I oczywiście popłynelismy hahaha mówię do T . wieczorem ej boli mnie jajnik na bank to owulacja patrzymy w kalendarzu i faktycznie 😅.. I jeszcze słowa " dzidziuś chyba musiałby mieć nasz charakter, żeby po 1.5 roku aż tak postawić na swoim i juz postawic na indywidualizm". 😂😂 dalej mówić chyba nie muszę ❤🤰

reklama
Oj to same ciężkie charakterki ❤️ wiem co mówię, ja baran, moja siostra byk. Mimo, że mamy ochotę się zabić to tak samo się kochamy.

reklama
Do góry