reklama
Nika261
Fanka BB :)
Aaa dobra, bo ja myślałam że ty też nie wiesz jak to liczyć myślałam że pomogę hahaMi moja aplikacja pokazuje 11+7 ona ma załamanie czasoprzestrzeni. Ale tak masz rację z tymi wyliczeniami tylko że mi to liczy automatycznie bo sobie ustawiłam żeby tak mi właśnie liczyło. To starałam się właśnie wytłumaczyć ❤
Patka0000
Te aplikacje są do du ...Mi moja aplikacja pokazuje 11+7 ona ma załamanie czasoprzestrzeni. Ale tak masz rację z tymi wyliczeniami tylko że mi to liczy automatycznie bo sobie ustawiłam żeby tak mi właśnie liczyło. To starałam się właśnie wytłumaczyć ❤
Moja aplikacja preglife pokazuje mi 12 tydzień ( 11i1 dzień )
A flo pokazuje 12 tydzień i 3 dzień
A z tego co widzę ja mam termin na 7 stycznia a Ty na 8 ?
Sheila
Mam ta sama aplikacje, bardzo fajna. Miałam kilka innych ale zostałam przy tejMój lekarz też tak liczy i apka też tak pokazuje
Patka0000
Mój lekarz też tak liczy i apka też tak pokazuje
Załączniki
Annasol93
Tak z USG wychodzi mi termin na 08.01. z ostatniej miesiączki 13.01. Ale moja Pani doktor mówi że ja mam wczesne owulacje i na każdym usg dziecko większe o te 4 dni niż wychodzi z OM.Te aplikacje są do du ...
Moja aplikacja preglife pokazuje mi 12 tydzień ( 11i1 dzień )
A flo pokazuje 12 tydzień i 3 dzień
A z tego co widzę ja mam termin na 7 stycznia a Ty na 8 ?
Patka0000
Mi na obliczaniu na internecie wychodził termin między 7-10 stycznia. Według OM wychodzi na 7 stycznia. Ale ja wiem że do zapłodnienia doszło 19 kwietnia więc ciąża młodsza o tydzień gdzieś
reklama
Annasol93
U Nas na 100% magiczny strzał 18 kwietnia A ostatnia miesiączka 8 kwietnia. Ja mam cykle 24-26 dni. Owulacje 10-11 dzień cyklu.Mi na obliczaniu na internecie wychodził termin między 7-10 stycznia. Według OM wychodzi na 7 stycznia. Ale ja wiem że do zapłodnienia doszło 19 kwietnia więc ciąża młodsza o tydzień gdzieś