reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Powiem Wam, że ja do pierwszej stary żyłam w błogiej nieświadomości jeżeli chodzi o trudności z zajściem, a już na pewno jeżeli chodzi o poronienia i skale „zjawiska”. Jest mi przykro, że dziewczyny, które mają ciąże bezproblemowe stresują się przez te nasze doświadczenia. Z drugiej też strony, jest mi przykro, że w realnym życiu to jest temat tabu :/ Mam ooogggromną nadzieję, że z każdym tygodniem będzie tu coraz bardziej pozytywnie :)

Powiem Wam, że ja do pierwszej stary żyłam w błogiej nieświadomości jeżeli chodzi o trudności z zajściem, a już na pewno jeżeli chodzi o poronienia i skale „zjawiska”. Jest mi przykro, że dziewczyny, które mają ciąże bezproblemowe stresują się przez te nasze doświadczenia. Z drugiej też strony, jest mi przykro, że w realnym życiu to jest temat tabu :/ Mam ooogggromną nadzieję, że z każdym tygodniem będzie tu coraz bardziej pozytywnie :)
Mam nadzieję że jak każda skończy już 12 tydzień i przejdziemy przez wszystkie prenatalne to wszystko się uspokoi i będziemy mogły gadać o ubrankach, wózkach i pokojach dla dzieci :)

Masz rację ostatnio na forum panowało takie nastawienie może mi się udzieliło ,chodź bardzo walczyłam żeby nie :) który masz tydzień???
Dzisiaj z ostatniej miesiączki 11+2 ( czyli skończone 10, plus 2 dni zaczetego11 tygodnia ja zawsze licze biezace te które trwają z resztą aplikacje też A Wy ? ) z USG 11+7 . ❤ też myślę, że dzisiaj będę może już miała USG brzuszkowe A nie dowcipne 🤔🤔

Dziewczyny w nocy mi się śniło że ja chodzę z martwym płodem. Od 4 nie śpię to jest jakaś masakra. Dziś wizyta na 11 a mi chodzą po głowie czarne myśli :(

Kochana na pewno podświadomie stresujesz się wizytą i stąd te głupie sny 🥴 ja tak zawsze miałam przed ważnymi wydarzeniami - przed maturą śniło mi się, że jej nie zdałam, przed ślubem, że mnie mąż zdradza itd.. Pamiętaj, że takie głupie sny to odwrotność rzeczywistości i wszystko będzie na pewno super! 😁 Trzymamy mocno kciuki i czekamy na Twoją relację z wizyty 🤩

Wrzucam na szybkości :) kciukiiiii :)
Kalendarz wizyt:
18.06
@Mixme92 15:00 wizyta;
@justa_w 17:00 wizyta;
@anusiaanusia 17:00 wizyta;
@Anqua81 wizyta;

19.06
@Smerfetka_em 8:00 wizyta;
@M@lly 9:20 wizyta;
@JoannaMB 10:00 wizyta;

22.06
@KasiaKar 10:30 wizyta;
@Izkawalizka 11:20 wizyta;
@Elka1306 17:00 wizyta;
@Angelika22 19:10 usg prenatalne;

23.06
@Inka91 10:20 usg prenatalne;
@M@lly 11:00 wizyta ppc;

24.06
@Pawlinka82 9:00 wizyta;
@Ola1994 10:00 wizyta;
@Izkawalizka 11:45;

25.06
@Angelika22 wizyta z usg;
@AnMil 18:45 wizyta z usg;
@Lebiooda usg prenatalne;

26.06
@Agnieszka40 9:00 usg prenatalne;
@topka55 15:00 wizyta;
@asia333podlasie wizyta;

29.06
@Patka0000 10:30 wizyta;
@Magdalena5 13:00 usg prenatalne;
@Andzia155 16:00 wizyta;
@Magdalena5 16:20 wizyta;
@Paulinad wizyta;

30.06
@D4ri4 12:30 wizyta;
@Andzia155 12:50 usg prenatalne;
@JoannaMB 16:30 usg prenatalne;
@Asij3090 18:45 wizyta;
@Annasol93 usg prenatalne;

Dziewczyny w nocy mi się śniło że ja chodzę z martwym płodem. Od 4 nie śpię to jest jakaś masakra. Dziś wizyta na 11 a mi chodzą po głowie czarne myśli :(
Te czarnowidztwo najgorsze, ja idę dziś na 15, a już jestem cała w nerwach, jeszcze się podłamałam przykrymi wydarzeniami u dziewczyn w tym tygodniu i jestem kłębkiem nerwów, a jeszcze kilka dni temu myślałam, że w końcu pójdę na luzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry