reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

image.jpg

kochane ja już po wizycie dużo stresu według Om 6+3 według usg 6+1
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije ❤️❤️ Tylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię 😔 i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze

reklama
Zobacz załącznik 1129559
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije ❤❤ Tylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię 😔 i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze
Piękny widok ❤️ cieszę się że wszystko dobrze :) ja biorę Acard i do tego heparynę, mam trombofilie, a tobie z jakiego powodu dał?

Piękny widok ❤ cieszę się że wszystko dobrze :) ja biorę Acard i do tego heparynę, mam trombofilie, a tobie z jakiego powodu dał?
Ja już jedna ciąże poroniłam wiec dał tak zapobiegawczo Byłam tak zestresowana ze nie dopytywałam 🤦‍♀️a później jak wyszłam tysiąc myśli mam brać acard i cyclogest 400mg
następna wizyt za 3 tyg

Zobacz załącznik 1129559
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije ❤️❤️ Tylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię 😔 i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze
Jeśli lekarz zalecił to bierz. Napewno nie zaszkodzi, a może pomóc.

Ej dziewczyny moja przyjaciółka jest na patologii ciąży w szpitalu Narutowicz w Krakowie co tam się dzieje to dla mnie nienormalne jest. Jedzenie które podaja to naprawdę nie wiem czy szpital obcina wydatki na nie czy o co chodzi ale może łącznie ma 800 kcal max dla mnie to żenada żeby kobieta w ciąży tak wydzielać a o jakości to już nie wspomnę. Kolacja o 16 ,dziś była o 15 później 16 godzin bez posiłku. W dodatku od dziś jest zakaz przynoszenia paczek bo Korona w szpitalu jest istny Sajgon, pielęgniarki wcześniej bez masek pracowały a teraz nagle w maskach bo korona.

Załączniki

• received_183961696276584.jpeg
    received_183961696276584.jpeg
    111,4 KB · Wyświetleń: 97
  • received_258061948777686-1.jpg
    received_258061948777686-1.jpg
    603,9 KB · Wyświetleń: 102
Jeżeli ft4 i ft3 jest w normie i jest się pod kontrolą endokrynologa to nie ma co się martwić tsh jeśli bierze się leki ja przy córce miałam w 8 tc tsh 27 ale ft3 i ft4 w normie szybko wzięłam tabletki i zaraz tsh spadło i z córką i ciaza było wszystko ok ja mam coś takiego że jak zachodze w ciążę to mi skacze tsh a jak nie jestem w ciszy mam tsh wporzadku
Ej dziewczyny moja przyjaciółka jest na patologii ciąży w szpitalu Narutowicz w Krakowie co tam się dzieje to dla mnie nienormalne jest. Jedzenie które podaja to naprawdę nie wiem czy szpital obcina wydatki na nie czy o co chodzi ale może łącznie ma 800 kcal max dla mnie to żenada żeby kobieta w ciąży tak wydzielać a o jakości to już nie wspomnę. Kolacja o 16 ,dziś była o 15 później 16 godzin bez posiłku. W dodatku od dziś jest zakaz przynoszenia paczek bo Korona w szpitalu jest istny Sajgon, pielęgniarki wcześniej bez masek pracowały a teraz nagle w maskach bo korona.
Masakra....i co ona dodatkowego zje,skoro paczki odpadają...

reklama
Do góry