reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Głównie sport. Kiedyś byliśmy aktywni, teraz raczej ograniczamy się do spacerów z dzieciakami
Hmm. A lubicie planszówki? Może gra dla całej rodziny lub jakąś Ala Kamasutra dla was nie wiem czy to was kręci. A mieszkacie w domu czy w bloku?
Wolałabyś cos praktycznego czy np jakiś duperlejek do położenia na szafce? Jaki budżet?
Dzieci w jakim wieku ?

Ja na 30stke chce skok że spadochronem! :D
Ja też cholernie chciałam, ale mój po tym jak się okazało, że spadochroniarz który skakał z nim w tandemie roztrzaskał się z klientem podczas skoku tandemowego powiedzial, że mnie nie puści 🙈 a obiecywałam z przyjacióła że skoczymy.. Ale w ciąży to pomysł z kosmosu 😂

Ogólnie mój gin uważa że ciąża w czasie pandemii to jak normalna ciąża, ja brałam closylbegyt żeby zajść w ciążę... Ogólnie chodzi o to żeby nie doprowadzić organizmu do bardzo wysokiej temperatury, a podczas koronawirusa to jeden z objawów. Tyle że tak na prawdę równie dobrze możesz zachorować na angine gdzie też zwykle gorączka jest wysoka i nie ma się zazwyczaj na to wpływu, więc ja uważam że negatywne opinie na ten temat można wrzucić do kosza i się tym nie przejmować :)
U mnie obydwie gin są zdania że można się starać o ciąże

Dziewczyny drogie, rzućcie jakimś pomysłem na prezent rocznicowy. To 5 więc taka bardziej okrągła
Zamówcie sobie jakieś jedzonko do domu żeby na spokojnie zjeść z dzieciakami kolacja deser pogadać pośmiać się wyjść na wspólny spacer poprostu spędzić sobie całą rodziną miło czas

Ja już po dzisiejszej wizycie. Tak bardzo najadłam się strachu, że wczoraj już ledwo funkcjonowalam.. spanikowalam, bo po 3 tygodniach bardzo silnych mdłości i złego samopoczucia, równo z wejściem w 8tc wszystko minęło jak ręką odjął - od trzech dni zero mdłości, zero wymiotow, przestały przeszkadzać mi zapachy i nabrałam apetytu.. do tego piersi bolą delikatnie wlasciwie tylko jak je ścisne, siku też nie chodzę częściej niż przed ciążą.. spanikowana prosiłam lekarza o bardzo pilną wizytę..
A dzisiaj na wizycie - okruszek rośnie jak na drożdżach, mierzy już całe 2 cm, słyszałam bicie serduszka - biło jak dzwon! 🧡🧡🧡
Dziewczyny my tak bardzo przeżywamy, analizujemy, kontrolujemy wszystkie objawy, a tak jak lekarz mi dzisiaj powiedział - ten stres i głupie myśli to dopiero mogą dzidziusiowi zaszkodzić, także każdej z nas życzę spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju - musimy wierzyć że wszystko jest dobrze! 😍

Ostatnia edycja:
Ja już po dzisiejszej wizycie. Tak bardzo najadłam się strachu, że wczoraj już ledwo funkcjonowalam.. spanikowalam, bo po 3 tygodniach bardzo silnych mdłości i złego samopoczucia, równo w wejściem w 8tc wszystko minęło jak ręką odjął - od trzech dni zero mdłości, zero wymiotow, przestały przeszkadzać mi zapachy i nabrałam apetytu.. do tego piersi bolą delikatnie wlasciwie tylko jak je ścisne, siku też nie chodzę częściej niż przed ciążą.. spanikowana prosiłam lekarza o bardzo pilną wizytę..
A dzisiaj na wizycie - okruszek rośnie jak na drożdżach, mierzy już całe 2 cm, słyszałam bicie serduszka - było jak dzwon! 🧡🧡🧡
Dziewczyny my tak bardzo przeżywamy, analizujemy, kontrolujemy wszystkie objawy, a tak jak lekarz mi dzisiaj powiedział - ten stres i głupie myśli to dopiero mogą dziadziusiowi zaszkodzić, także każdej z nas życzę spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju - musimy wierzyć że wszystko jest dobrze! 😍
Ale cudowna wiadomość🥰🥰🥰 bardzo się cieszę ❤️❤️❤️

Ja już po dzisiejszej wizycie. Tak bardzo najadłam się strachu, że wczoraj już ledwo funkcjonowalam.. spanikowalam, bo po 3 tygodniach bardzo silnych mdłości i złego samopoczucia, równo w wejściem w 8tc wszystko minęło jak ręką odjął - od trzech dni zero mdłości, zero wymiotow, przestały przeszkadzać mi zapachy i nabrałam apetytu.. do tego piersi bolą delikatnie wlasciwie tylko jak je ścisne, siku też nie chodzę częściej niż przed ciążą.. spanikowana prosiłam lekarza o bardzo pilną wizytę..
A dzisiaj na wizycie - okruszek rośnie jak na drożdżach, mierzy już całe 2 cm, słyszałam bicie serduszka - było jak dzwon! 🧡🧡🧡
Dziewczyny my tak bardzo przeżywamy, analizujemy, kontrolujemy wszystkie objawy, a tak jak lekarz mi dzisiaj powiedział - ten stres i głupie myśli to dopiero mogą dziadziusiowi zaszkodzić, także każdej z nas życzę spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju - musimy wierzyć że wszystko jest dobrze! 😍

Super wiadomości 🥰🥰 dodałaś mi otuchy 🥰

Głównie sport. Kiedyś byliśmy aktywni, teraz raczej ograniczamy się do spacerów z dzieciakami

skoro sport to może karnet na siłownie, basen albo co tam Twój mąż lubi?
Ja mojemu zamowilam portfel i bluzę, ale sam sobie to zazyczyl wiec dla mnie super, bo nie musiałam myśleć nad prezentem. ;)

reklama
uff no to super! masz zdjęcie? 🥰

Do góry