reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

image.jpg

kochane ja już po wizycie dużo stresu według Om 6+3 według usg 6+1
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije ❤️❤️ Tylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię 😔 i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze

reklama
Zobacz załącznik 1129559
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije ❤❤ Tylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię 😔 i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze
Piękny widok ❤️ cieszę się że wszystko dobrze :) ja biorę Acard i do tego heparynę, mam trombofilie, a tobie z jakiego powodu dał?

Piękny widok ❤ cieszę się że wszystko dobrze :) ja biorę Acard i do tego heparynę, mam trombofilie, a tobie z jakiego powodu dał?
Ja już jedna ciąże poroniłam wiec dał tak zapobiegawczo Byłam tak zestresowana ze nie dopytywałam 🤦‍♀️a później jak wyszłam tysiąc myśli mam brać acard i cyclogest 400mg
następna wizyt za 3 tyg

Zobacz załącznik 1129559
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije ❤️❤️ Tylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię 😔 i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze
Jeśli lekarz zalecił to bierz. Napewno nie zaszkodzi, a może pomóc.

Ej dziewczyny moja przyjaciółka jest na patologii ciąży w szpitalu Narutowicz w Krakowie co tam się dzieje to dla mnie nienormalne jest. Jedzenie które podaja to naprawdę nie wiem czy szpital obcina wydatki na nie czy o co chodzi ale może łącznie ma 800 kcal max dla mnie to żenada żeby kobieta w ciąży tak wydzielać a o jakości to już nie wspomnę. Kolacja o 16 ,dziś była o 15 później 16 godzin bez posiłku. W dodatku od dziś jest zakaz przynoszenia paczek bo Korona w szpitalu jest istny Sajgon, pielęgniarki wcześniej bez masek pracowały a teraz nagle w maskach bo korona.

Załączniki

• received_183961696276584.jpeg
    received_183961696276584.jpeg
    111,4 KB · Wyświetleń: 100
  • received_258061948777686-1.jpg
    received_258061948777686-1.jpg
    603,9 KB · Wyświetleń: 104
Jeżeli ft4 i ft3 jest w normie i jest się pod kontrolą endokrynologa to nie ma co się martwić tsh jeśli bierze się leki ja przy córce miałam w 8 tc tsh 27 ale ft3 i ft4 w normie szybko wzięłam tabletki i zaraz tsh spadło i z córką i ciaza było wszystko ok ja mam coś takiego że jak zachodze w ciążę to mi skacze tsh a jak nie jestem w ciszy mam tsh wporzadku
Ej dziewczyny moja przyjaciółka jest na patologii ciąży w szpitalu Narutowicz w Krakowie co tam się dzieje to dla mnie nienormalne jest. Jedzenie które podaja to naprawdę nie wiem czy szpital obcina wydatki na nie czy o co chodzi ale może łącznie ma 800 kcal max dla mnie to żenada żeby kobieta w ciąży tak wydzielać a o jakości to już nie wspomnę. Kolacja o 16 ,dziś była o 15 później 16 godzin bez posiłku. W dodatku od dziś jest zakaz przynoszenia paczek bo Korona w szpitalu jest istny Sajgon, pielęgniarki wcześniej bez masek pracowały a teraz nagle w maskach bo korona.
Masakra....i co ona dodatkowego zje,skoro paczki odpadają...

reklama
Do góry