Ewa1424
Zaangażowana w BB
kochane ja już po wizycie dużo stresu według Om 6+3 według usg 6+1
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny widokZobacz załącznik 1129559
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bije ❤❤ Tylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwięi zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze
Ys to chyba ciałko żółte?Zobacz załącznik 1129559
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bijeTylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię
i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze
Ja już jedna ciąże poroniłam wiec dał tak zapobiegawczo Byłam tak zestresowana ze nie dopytywałamPiękny widok ❤ cieszę się że wszystko dobrzeja biorę Acard i do tego heparynę, mam trombofilie, a tobie z jakiego powodu dał?
Nie nam pojęcia nie znam się na tych skrótach mam 3 zdjęcia ale to co dałam wydaje się najwyraźniejsze na kolejnym jest pomiar ze skrótem CRL a ostatnie z bijącym serduszkiemYs to chyba ciałko żółte?
Crl to pomiar maluszkaNie nam pojęcia nie znam się na tych skrótach mam 3 zdjęcia ale to co dałam wydaje się najwyraźniejsze na kolejnym jest pomiar ze skrótem CRL a ostatnie z bijącym serduszkiem Zobacz załącznik 1129572
Jeśli lekarz zalecił to bierz. Napewno nie zaszkodzi, a może pomóc.Zobacz załącznik 1129559
termin porodu na 28 stycznia Srsduszlo bijeTylko pęcherzyk trochę spłaszczony dostałam leki na podniesienie progesteronu trochę się tym martwię
i zalecił mi branie acard czy któraś tez bieze
Jeżeli ft4 i ft3 jest w normie i jest się pod kontrolą endokrynologa to nie ma co się martwić tsh jeśli bierze się leki ja przy córce miałam w 8 tc tsh 27 ale ft3 i ft4 w normie szybko wzięłam tabletki i zaraz tsh spadło i z córką i ciaza było wszystko ok ja mam coś takiego że jak zachodze w ciążę to mi skacze tsh a jak nie jestem w ciszy mam tsh wporzadku
Masakra....i co ona dodatkowego zje,skoro paczki odpadają...Ej dziewczyny moja przyjaciółka jest na patologii ciąży w szpitalu Narutowicz w Krakowie co tam się dzieje to dla mnie nienormalne jest. Jedzenie które podaja to naprawdę nie wiem czy szpital obcina wydatki na nie czy o co chodzi ale może łącznie ma 800 kcal max dla mnie to żenada żeby kobieta w ciąży tak wydzielać a o jakości to już nie wspomnę. Kolacja o 16 ,dziś była o 15 później 16 godzin bez posiłku. W dodatku od dziś jest zakaz przynoszenia paczek bo Korona w szpitalu jest istny Sajgon, pielęgniarki wcześniej bez masek pracowały a teraz nagle w maskach bo korona.
Teraz jak sie idzie do szpitala to druga torba jedzenia jest potrzebna....Masakra....i co ona dodatkowego zje,skoro paczki odpadają...