reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Mnie też czeka wizyta u dowcipnego lekarza, ale jakoś tak nie mam jeszcze odpowiedniego nastawienia. jak to jest - jak łaziłysmy z brzuchami, to mogłybyśmy co drugi dzień iść, a teraz? Rok mija i jakoś się nie chce :-D

Elma ale pech. Trzymaj się.

reklama
Ja tez sie musze wybrac do ginka i tez zbieram sie zbieram i jakos nie moge sie zebrac. Zebys wiedziala Lorien jak bylysmy w ciazy to biegalysmy niemal co tydzien a teraz raz na rok trudno sie zebrac.

U mnie juz z glowy :-) tyle ze tu zamiast przystojnego gina cytologie robi okropna pielegniarka:szok::szok::szok: chcialam isc w PL ale przyslali juz trzecie wezwanie ze sie nie stawilam wiec poszlam!! masakra!!

A wy nie odkladac tylko sie umawiac kobitki!!!

. jak to jest - jak łaziłysmy z brzuchami, to mogłybyśmy co drugi dzień iść, a teraz? Rok mija i jakoś się nie chce :-D.

Lorien bo wtedy sie myslalo o zdrowku dziecka a teraz czas pomyslec o naszym dla dziecka!!

Justynka super!! juz bedziesz miala z glowy

Ja mam Mirene od tygodnia, trza bylo w koncu jakies powazne zabezpieczenie bo za kolejna dzidzie dziekujemy;-)i mam gina z glowy na 5 lat:-D:cool2:;-)Slyszalam,ze jedna chodzila 10 lat z wkladka i nic jej tez nie bylo;-)

Ja też muszę iść:zawstydzona/y:. Ale jakoś się zebrać nie mogę, bo mój przystojniak już u nas nie przyjmuje buuu:cool2:;-):-p

dziewczyny szybciochem do gina jedna za drugą.:-p

ja byłam jakiś czas do tyłu. Zrobili cytologię, strasznie pewna byłam,że wszystko ok;-), dostałam wyniki to mało nie siadłam. Wyniki złe i zaproszenie na kolposkopię.
A na kolposkopii pytanko: wycionamy te złe komórki czy najpierw biopsja. Poszła biopsja, później kolejna wizyta i wiadomo, usuwanie nadżerki.
Idźcie lepiej.:tak:Im wczesniej jak coś tym lepiej.

reklama
Ojej Kasiulka!! To dobrze ze poszlas!! Mam nadzieje ze teraz juz bedzie w porzadku!!
Mi maja wyniki wyslac w ciagu dwoch tygodni wiec czekam i mam nadzieje ze bedzie ok! tez jakos to potraktowalam jako rutynowe badanie... zobaczymy jak z wynikami ...

Do góry