reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Mnie też czeka wizyta u dowcipnego lekarza, ale jakoś tak nie mam jeszcze odpowiedniego nastawienia. jak to jest - jak łaziłysmy z brzuchami, to mogłybyśmy co drugi dzień iść, a teraz? Rok mija i jakoś się nie chce :-D

Elma ale pech. Trzymaj się.

reklama
Ja tez sie musze wybrac do ginka i tez zbieram sie zbieram i jakos nie moge sie zebrac. Zebys wiedziala Lorien jak bylysmy w ciazy to biegalysmy niemal co tydzien a teraz raz na rok trudno sie zebrac.

U mnie juz z glowy :-) tyle ze tu zamiast przystojnego gina cytologie robi okropna pielegniarka:szok::szok::szok: chcialam isc w PL ale przyslali juz trzecie wezwanie ze sie nie stawilam wiec poszlam!! masakra!!

A wy nie odkladac tylko sie umawiac kobitki!!!

. jak to jest - jak łaziłysmy z brzuchami, to mogłybyśmy co drugi dzień iść, a teraz? Rok mija i jakoś się nie chce :-D.

Lorien bo wtedy sie myslalo o zdrowku dziecka a teraz czas pomyslec o naszym dla dziecka!!

Justynka super!! juz bedziesz miala z glowy

Ja mam Mirene od tygodnia, trza bylo w koncu jakies powazne zabezpieczenie bo za kolejna dzidzie dziekujemy;-)i mam gina z glowy na 5 lat:-D:cool2:;-)Slyszalam,ze jedna chodzila 10 lat z wkladka i nic jej tez nie bylo;-)

Ja też muszę iść:zawstydzona/y:. Ale jakoś się zebrać nie mogę, bo mój przystojniak już u nas nie przyjmuje buuu:cool2:;-):-p

dziewczyny szybciochem do gina jedna za drugą.:-p

ja byłam jakiś czas do tyłu. Zrobili cytologię, strasznie pewna byłam,że wszystko ok;-), dostałam wyniki to mało nie siadłam. Wyniki złe i zaproszenie na kolposkopię.
A na kolposkopii pytanko: wycionamy te złe komórki czy najpierw biopsja. Poszła biopsja, później kolejna wizyta i wiadomo, usuwanie nadżerki.
Idźcie lepiej.:tak:Im wczesniej jak coś tym lepiej.

reklama
Ojej Kasiulka!! To dobrze ze poszlas!! Mam nadzieje ze teraz juz bedzie w porzadku!!
Mi maja wyniki wyslac w ciagu dwoch tygodni wiec czekam i mam nadzieje ze bedzie ok! tez jakos to potraktowalam jako rutynowe badanie... zobaczymy jak z wynikami ...

Do góry