reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Dziewczyny, czy Wy też tak macie, ze jak Wasz dzidzius płacze to doslownie Was wszystko boli? Jak maly ma bole brzuszka i płacze to ja jestem cala spieta i się straszliwie mecze.
Ogólnie ten polog jest gorszy niż najgorsza końcówka ciazy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Dziewczyny, czy Wy też tak macie, ze jak Wasz dzidzius płacze to doslownie Was wszystko boli? Jak maly ma bole brzuszka i płacze to ja jestem cala spieta i się straszliwie mecze.
Ja nie mam, ale czuję dyskomfort jak widzę jak się biedulek męczy. Jutro pobieranie krwi i moczu i kał do badania. Zobaczymy co wyjdzie

Ja nie mam, ale czuję dyskomfort jak widzę jak się biedulek męczy. Jutro pobieranie krwi i moczu i kał do badania. Zobaczymy co wyjdzie
Ale dalej Ci wymiotuje?
Mam nadzieję, że wyniki będą ok, a sytuacja jest przejściowa ❤️ daj znać, jak już coś będziesz wiedziała.

Ale dalej Ci wymiotuje?
Mam nadzieję, że wyniki będą ok, a sytuacja jest przejściowa ❤️ daj znać, jak już coś będziesz wiedziała.
Na chwilę się uspokoiło i dzisiaj znowu zwymiotował. Już wiem kiedy to będzie bo zaczyna mieć torsje najpierw. Niestety doszły teraz problemy z robieniem kupki. Wychodzą normalne, ale bardzo rzadko i do tego ile go to wysiłku kosztuje... Dziesięć minut jęków i stęków conajmniej... Dobrze jak się skończy kupą, ale nie raz jest tak że się męczy i padnie spać z wycieńczenia :( położna mówi że to dyschezja i przejdzie, a lekarka chce sprawdzić co się dzieje i czy to nie jest problem z nietolerancją laktozy.

Tak jest :( niestety dla mamy ten płacz dziecka jest psychicznie bardzo ciężki… wiem po sobie chociaż moja córka nie ma kolek itd ale ostatnio miała skok rozwojowy po 5 tygodniu i dużo plakusiała a ja razem z nią :(

Hej! przyszłam z lutowych mam, żeby podpytać bardziej doświadczone koleżanki 😅

Mamusie, które już maja dzieciaczki. Pierwszy poród w którym tyg się rozpoczął i jaka płeć? Słyszałam, że pierwszy poród to raczej przeciągnięty jest… jestem 38 tyg i się zastanawiam na co się nastawiać. U mnie wszystko pozamykane na razie…
Ja w 37+1 szyjka 3cm zamknięta a w 37+5 wody odeszły same 🙈 urodziłam tego samego dnia synka

Dziewczyny z innej beczki, miałyście/planujecie mieć sesje noworodkowa? Ja planowałam mieć ale coś czuję że może być problem z czasem bo mam termin na 09.02 😅 a dzidzia nadal w brzuchu. Co prawda moja fotograf mówi że ogarniemy coś później ale ona ma takie terminy że raczej tego nie widzę a nie chce prosto ze szpitala iść na sesję 😆🙈
My mieliśmy 2 tygodnie po porodzie i nie żałuję

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry