U nas w przychodni się robi od 34 tygodniaKtg generalnie robi się od 38 tygodnia. Ja miałam zalecone wcześniej z powodu wady serca u dzieckasłyszałam, że psychiatra może dać takie skierowanie, ale nie znam takich przypadków osobiście
reklama
No to widać co przychodnia i lekarz to inaczejU nas w przychodni się robi od 34 tygodnia
julcia7777
Fanka BB :)
U nas od 36 tygodnia, za darmo w przychodni albo w szpitaluU nas w przychodni się robi od 34 tygodnia
julcia7777
Mi robi przepływy jeszcze moja lekarka raz w tygodniu za darmo. Mówi, że to nawet lepsze niż ktgU nas w przychodni się robi od 34 tygodnia
Palinka13
Moderator
teraz z dzidziolkiem ciężej wejsc na forumCzytam sobie dziewczyny w wolnej chwili wasze wiadomości i garstka Was została do rozpakowaniaja nie mogę uwierzyć i nie wiem jak to zleciało a moja malutka prawie miesiąc ma
a wrażenie jakby to było kilka dni temu. Leci ten czas... Wspominam sobie początki ciąży i początki na forum a teraz w zasadzie i forum się kończy. Sporo dziewczyn już nic nie pisze... 3mam za Was dziewczyny kciuki i życzę powodzenia
no i dalej będę zaglądać i czekać na jakieś info która następna
![]()

Masaże, leżenie na brzuszku i niestety ale dieta mamy karmiącej. Może włożę kij w mrowisko, ale to co jemy ma wpływ na koleczkiteraz z dzidziolkiem ciężej wejsc na forummacierzyństwo pochłania. Moze macie jakies sprawdzone bajery na kolki?
męcze sie tak z moim w nocy a w dzien staram sie odespac kiedy maly spi
![]()
Oj ja niby mam jeszcze 5 tygodni do terminu, a stresuje się już. Boję się chyba wszystkiego związanego z porodem, dlatego chcę cesarkę by choć trochę czuć, że jest to pod jakąś kontrolą. Biorę heparynę i jestem przerażona wizja nagłego porodu bez jej wcześniejszego odstawienia.
A jeszcze dodatkowo stresuję się jak syn zniesie brak mamy ( ja bardziej niż on, bo on pewnie sobie nic z tego nie zrobi
)
A jeszcze dodatkowo stresuję się jak syn zniesie brak mamy ( ja bardziej niż on, bo on pewnie sobie nic z tego nie zrobi

olka11135
Masaże, leżenie na brzuszku i niestety ale dieta mamy karmiącej. Może włożę kij w mrowisko, ale to co jemy ma wpływ na koleczki![]()
Pokażesz jakieś badania naukowe na ten temat? Bardzo bym chciała zobaczyć jak coca cola dostaje się do mojej krwi (nie mówimy o alergenach) albo jaka dietę wprowadzić u krowy, żeby mleko modyfikowane nie powodowało kolek

MagdaaaLena
Też się nie raz zastanawiam jak to wszystko co zjem wpływa na pokarm , ale i tak uważam... boję się chyba wszystkiego
i powiem szczerze, że nie zawsze pokarm ma na to wpływ. Po prostu niektóre dzidziusie tak mają... Układ pokarmowy dojrzewa po porodzie. Mnie te kołki przerażają choć nie chcę zapeszac to u nas jakoś jest w miarę ok. Największa zmora
moja malutka miała ból brzuszka po wyjściu ze szpitala to płakałam razem z nią
i na te kolki to nic nie ma, to po prostu samo musi minąć.

reklama
MagdaaaLena
Ojej szkoda maluszka, bo się męczyteraz z dzidziolkiem ciężej wejsc na forummacierzyństwo pochłania. Moze macie jakies sprawdzone bajery na kolki?
męcze sie tak z moim w nocy a w dzien staram sie odespac kiedy maly spi
![]()