reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Czytam sobie dziewczyny w wolnej chwili wasze wiadomości i garstka Was została do rozpakowania😉 ja nie mogę uwierzyć i nie wiem jak to zleciało a moja malutka prawie miesiąc ma ♥️ a wrażenie jakby to było kilka dni temu. Leci ten czas... Wspominam sobie początki ciąży i początki na forum a teraz w zasadzie i forum się kończy. Sporo dziewczyn już nic nie pisze... 3mam za Was dziewczyny kciuki i życzę powodzenia🤗 no i dalej będę zaglądać i czekać na jakieś info która następna😊
teraz z dzidziolkiem ciężej wejsc na forum 😃 macierzyństwo pochłania. Moze macie jakies sprawdzone bajery na kolki? 😃 męcze sie tak z moim w nocy a w dzien staram sie odespac kiedy maly spi :(

teraz z dzidziolkiem ciężej wejsc na forum 😃 macierzyństwo pochłania. Moze macie jakies sprawdzone bajery na kolki? 😃 męcze sie tak z moim w nocy a w dzien staram sie odespac kiedy maly spi :(
Masaże, leżenie na brzuszku i niestety ale dieta mamy karmiącej. Może włożę kij w mrowisko, ale to co jemy ma wpływ na koleczki :(

Oj ja niby mam jeszcze 5 tygodni do terminu, a stresuje się już. Boję się chyba wszystkiego związanego z porodem, dlatego chcę cesarkę by choć trochę czuć, że jest to pod jakąś kontrolą. Biorę heparynę i jestem przerażona wizja nagłego porodu bez jej wcześniejszego odstawienia.
A jeszcze dodatkowo stresuję się jak syn zniesie brak mamy ( ja bardziej niż on, bo on pewnie sobie nic z tego nie zrobi 🤣)

Masaże, leżenie na brzuszku i niestety ale dieta mamy karmiącej. Może włożę kij w mrowisko, ale to co jemy ma wpływ na koleczki :(

Pokażesz jakieś badania naukowe na ten temat? Bardzo bym chciała zobaczyć jak coca cola dostaje się do mojej krwi (nie mówimy o alergenach) albo jaka dietę wprowadzić u krowy, żeby mleko modyfikowane nie powodowało kolek 😊

Też się nie raz zastanawiam jak to wszystko co zjem wpływa na pokarm , ale i tak uważam... boję się chyba wszystkiego🙈 i powiem szczerze, że nie zawsze pokarm ma na to wpływ. Po prostu niektóre dzidziusie tak mają... Układ pokarmowy dojrzewa po porodzie. Mnie te kołki przerażają choć nie chcę zapeszac to u nas jakoś jest w miarę ok. Największa zmora🙈 moja malutka miała ból brzuszka po wyjściu ze szpitala to płakałam razem z nią 🥺 i na te kolki to nic nie ma, to po prostu samo musi minąć.

reklama
Ojej szkoda maluszka, bo się męczy😔 z czasem minie ale domyślam się że Ci ciężko. Ja zaglądam na forum jak mam chwilkę, od razu sprawdzam co u moich koleżanek z forum słychać 😁 ciąża i poród to chyba pikuś przy tym co się dzieje po porodzie😉

Do góry