Ja mam termin dopiero 31 stycznia tylko dziwię się że skoro dwa dni temu miałam kreskę widoczną od razu, a dziś ten sam odcień, ani trochę mocniejsza , na betę nie ma jak jechać, m chore dzieci grupa typu aU mnie też była taka jasna w terminie okresu, ale ja już testów nie powtarzałam więcej. Jak się bardzo denerwujesz to może badanie z krwii zrób?
reklama
W sensie termin miesiączki na 31 grudnia? Ja bym się tym nie sugerowała. Dla mnie te testy wyglądają na pozytywne. Może spróbuj z innej firmy jeszcze zrobić jak tutaj dziewczyny mówią, że się kiepsko wybarwiają akurat te. Ja robiłam tymi pink z rossmana zawszeJa mam termin dopiero 31 stycznia tylko dziwię się że skoro dwa dni temu miałam kreskę widoczną od razu, a dziś ten sam odcień, ani trochę mocniejsza , na betę nie ma jak jechać, m chore dzieci grupa typu a
Tak termin miesiączki ma 31 grudnia, jak byłam z synem w ciąży to miałam mocne krechy na pre teścieW sensie termin miesiączki na 31 grudnia? Ja bym się tym nie sugerowała. Dla mnie te testy wyglądają na pozytywne. Może spróbuj z innej firmy jeszcze zrobić jak tutaj dziewczyny mówią, że się kiepsko wybarwiają akurat te. Ja robiłam tymi pink z rossmana zawsze
I jak tam u Ciebie ?U mnie zaczął odchodzić czop... Teraz już wiem, że to jest to, bo już znam tą sytuację. Teraz kwestia czasu, nie wiadomo ile to potrwa i kiedy zaczną się pierwsze skurcze. Szok
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Urodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzyI jak tam u Ciebie ?
Ja mam do fotelika ze sleepee a do wózka z owieczka.com.plDziewczyny, jakich firm otulacze do fotelika ogarnialyscie? Brałyście takie grube czy cieńsze?
My transportowaliśmy w foteliku cybex cloud z2. Polecam jeszcze w domu pobawić się nim i popatrzeć jak działa, jak zapiąć bo my się trocha nagimnastykowaliśmy zanim go dobrze zapięliśmy w niegoDziewczyny w czym planujecie odebrać dziecko ze szpitala? W foteliku samochodowym czy nosidełku (jakim konkretnie)?
Testami nie bada się przyrostu. Zazwyczaj kreski ciemnieją ale nie ma to odniesienia czy beta dobrze rośnie czy nie. Zrób test przyrostu z krwi. GratulacjeHey dziewczyny , chce się Was doradzić, okres miałam 3 grudnia. 23 robiłam dwa testy o czułości 10 i nic nie pokazały , a 26grudnia pre test co ma czułość. 25 wyszła od razu. Dziś powtórzyłam test - pre test i też jest kreska , tyle że nie jest ciemniejsza ani trochę, ten sam odcień, macie doświadczenie z testami poradźcie mi , proszę czy te. Test dzisiejszy nie powinien być mocniejszy ?
Gratulacje!!Urodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy
reklama
Gratulacje napisz później jak się czujecie. Chyba nie trwało długo?Urodziłam dziewczyny Lidia urodziła się o 22 41 nie wiem jeszcze ile waży i mierzy