reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja mam pierwsza ciążę. Wzrost 163cm i widac mi dosc dobrze brzuszek, pytalam sie Pani poloznej czy to normalne taj wczesnie (16t5d) a ona że tak bo u nizszych osób szybciej widac. Przyrost na wadze jest tylko 2kg. Ale słyszałam od niektorych kolezanek (nigdy nie ciazowych) ooo ale masz duzy brzuszek myslam że ty ro juz gdzies w 6 miesiacu
Niech poczekają na 6 😂 ja mam chyba podobny brzuch jak w pierwszej ciąży 🤔 ale zdecydowanie ciążowy i widoczny 😂

reklama
Hej dziewczyny, nawet nie wiedziałam, że istnieje takie forum :) to jest świetna inicjatywa. Ale weszłam na fora bo chciałam Was zapytać czy miewacie może podobnie. Jestem trochę panikarą ze względu na krwiaka od 13+5 tygodnia i wiem że on nie daje bóli, bo lekarz mi powiedział, że krwiak nawet jak pęknie to nie boli. Jednak od dwóch dni co jakiś czas czuję kłucie w lewym boku jakby od pachwiny. Jest to takie ostre ukłucie i potem spokój. Teraz jestem 20+2, macie może podobnie? Nie raz też zauważyłam że jak młody się jakoś przekręci to też zakłuje.
mnie ciagle cos boli, ciagnie, kłuje a wszystko jest dobrze 😃 rozciagamy sie 😃

Macie jakieś ciekawe sklepy z ubraniami/ akcesoriami do polecenia?
sklepów jest tak dużo, że sama nie wiem gdzie co kupić, bo wszędzie mi się coś podoba 🤣
Lullalove
La millou
Lanila
Baby steps
Maylily
Beztroska
Sleepee
ColorStories
Strony z akcesoriami dla niemowląt takie co mi pierwsze przychodzą na myśl.

sklepów jest tak dużo, że sama nie wiem gdzie co kupić, bo wszędzie mi się coś podoba 🤣
Lullalove
La millou
Lanila
Baby steps
Maylily
Beztroska
Sleepee
ColorStories
Strony z akcesoriami dla niemowląt takie co mi pierwsze przychodzą na myśl.
Dzięki! Część znam i uwielbiam ❤️ ale jest tak duży wybór, że wolę zapytać czy macie jakieś swoje sprawdzone 😊 często mniej znane marki mają świetną jakość

Dzięki! Część znam i uwielbiam ❤️ ale jest tak duży wybór, że wolę zapytać czy macie jakieś swoje sprawdzone 😊 często mniej znane marki mają świetną jakość
z mniej znanych marek pamiętam jeszcze jukki, ale np. z rożka byłam niezadowolona, bo po praniu wyglądał jak ścierka, pieluchy mają spoko jak to pieluchy, kocyki też git. A dla starszaka mam od nich nawet czapki merino.

reklama
z mniej znanych marek pamiętam jeszcze jukki, ale np. z rożka byłam niezadowolona, bo po praniu wyglądał jak ścierka, pieluchy mają spoko jak to pieluchy, kocyki też git. A dla starszaka mam od nich nawet czapki merino.
Mi pomagało pranie rożków w siatce 😁 hitem jest to, że najlepiej mi się trzymały te najtańsze 😂 wiesz....kupione "tylko" do szpitala 😂 a jednak później korzystałam. W ogóle do szpitala miałam spakowane tylko białe ubranka itd 😂

Do góry