reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Ja mam pierwsza ciążę. Wzrost 163cm i widac mi dosc dobrze brzuszek, pytalam sie Pani poloznej czy to normalne taj wczesnie (16t5d) a ona że tak bo u nizszych osób szybciej widac. Przyrost na wadze jest tylko 2kg. Ale słyszałam od niektorych kolezanek (nigdy nie ciazowych) ooo ale masz duzy brzuszek myslam że ty ro juz gdzies w 6 miesiacu
Niech poczekają na 6 😂 ja mam chyba podobny brzuch jak w pierwszej ciąży 🤔 ale zdecydowanie ciążowy i widoczny 😂

reklama
Hej dziewczyny, nawet nie wiedziałam, że istnieje takie forum :) to jest świetna inicjatywa. Ale weszłam na fora bo chciałam Was zapytać czy miewacie może podobnie. Jestem trochę panikarą ze względu na krwiaka od 13+5 tygodnia i wiem że on nie daje bóli, bo lekarz mi powiedział, że krwiak nawet jak pęknie to nie boli. Jednak od dwóch dni co jakiś czas czuję kłucie w lewym boku jakby od pachwiny. Jest to takie ostre ukłucie i potem spokój. Teraz jestem 20+2, macie może podobnie? Nie raz też zauważyłam że jak młody się jakoś przekręci to też zakłuje.
mnie ciagle cos boli, ciagnie, kłuje a wszystko jest dobrze 😃 rozciagamy sie 😃

Macie jakieś ciekawe sklepy z ubraniami/ akcesoriami do polecenia?
sklepów jest tak dużo, że sama nie wiem gdzie co kupić, bo wszędzie mi się coś podoba 🤣
Lullalove
La millou
Lanila
Baby steps
Maylily
Beztroska
Sleepee
ColorStories
Strony z akcesoriami dla niemowląt takie co mi pierwsze przychodzą na myśl.

sklepów jest tak dużo, że sama nie wiem gdzie co kupić, bo wszędzie mi się coś podoba 🤣
Lullalove
La millou
Lanila
Baby steps
Maylily
Beztroska
Sleepee
ColorStories
Strony z akcesoriami dla niemowląt takie co mi pierwsze przychodzą na myśl.
Dzięki! Część znam i uwielbiam ❤️ ale jest tak duży wybór, że wolę zapytać czy macie jakieś swoje sprawdzone 😊 często mniej znane marki mają świetną jakość

Dzięki! Część znam i uwielbiam ❤️ ale jest tak duży wybór, że wolę zapytać czy macie jakieś swoje sprawdzone 😊 często mniej znane marki mają świetną jakość
z mniej znanych marek pamiętam jeszcze jukki, ale np. z rożka byłam niezadowolona, bo po praniu wyglądał jak ścierka, pieluchy mają spoko jak to pieluchy, kocyki też git. A dla starszaka mam od nich nawet czapki merino.

reklama
z mniej znanych marek pamiętam jeszcze jukki, ale np. z rożka byłam niezadowolona, bo po praniu wyglądał jak ścierka, pieluchy mają spoko jak to pieluchy, kocyki też git. A dla starszaka mam od nich nawet czapki merino.
Mi pomagało pranie rożków w siatce 😁 hitem jest to, że najlepiej mi się trzymały te najtańsze 😂 wiesz....kupione "tylko" do szpitala 😂 a jednak później korzystałam. W ogóle do szpitala miałam spakowane tylko białe ubranka itd 😂

Do góry