Co do napiętego brzucha nie pomogę, ale moja koleżanka poczuła pierwsze ruchy dopiero w 21 tygodniu, więc wszystko jest kwestią indywidualnąHej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?
reklama
Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelita też trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkoweHej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?
A kiedy połówkowe?Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelita też trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkowe
We wtorekA kiedy połówkowe?
Na pewno wszystko będzie dobrze głowa do góry i nie martw się na zapasDziękuję dziewczyny. W takim razie ja też zaczekam na połówkowe (mam 06.09). 05.08 na usg wszystko było dobrze. Mam nadzieję że jest tak i teraz i że maluszek potrzebuje jeszcze troszkę czasu żeby zacząć się intensywniej ruszać i żebym go poczuła
shootingstar
Fanka BB :)
Moim zdaniem nie jest to za wcześnie ja już się powoli zaczynam stresować, że mam tak mało rzeczy zaczęliśmy od remontu pokoju, więc jeszcze chwilkę musimy się wstrzymać z wózkiemA ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie
Na niektóre wozki czeka się 8-12 tyg to nie ma co za długo czekać My już wybraliśmy. Będziemy zamawiać po połówkowychA ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie
reklama
To rzeczywiście czas jednak zacząć poszukiwania. Przez 10 lat byłam nianią więc mam bardzo wysokie wymagania co do wózkaNa niektóre wozki czeka się 8-12 tyg to nie ma co za długo czekać My już wybraliśmy. Będziemy zamawiać po połówkowych