reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Hej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?
Co do napiętego brzucha nie pomogę, ale moja koleżanka poczuła pierwsze ruchy dopiero w 21 tygodniu, więc wszystko jest kwestią indywidualną :)

reklama
Hej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?
Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelita 🙈 też trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkowe 🙂

Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelita 🙈 też trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkowe 🙂
A kiedy połówkowe? :)

Dziękuję dziewczyny. W takim razie ja też zaczekam na połówkowe (mam 06.09). 05.08 na usg wszystko było dobrze. Mam nadzieję że jest tak i teraz i że maluszek potrzebuje jeszcze troszkę czasu żeby zacząć się intensywniej ruszać i żebym go poczuła ;)

Dziękuję dziewczyny. W takim razie ja też zaczekam na połówkowe (mam 06.09). 05.08 na usg wszystko było dobrze. Mam nadzieję że jest tak i teraz i że maluszek potrzebuje jeszcze troszkę czasu żeby zacząć się intensywniej ruszać i żebym go poczuła ;)
Na pewno wszystko będzie dobrze 😊 głowa do góry i nie martw się na zapas 🍀

A ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie 😅

A ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie 😅
Moim zdaniem nie jest to za wcześnie :) ja już się powoli zaczynam stresować, że mam tak mało rzeczy 😱 zaczęliśmy od remontu pokoju, więc jeszcze chwilkę musimy się wstrzymać z wózkiem

Na niektóre wozki czeka się 8-12 tyg to nie ma co za długo czekać My już wybraliśmy. Będziemy zamawiać po połówkowych 😃

reklama
Do góry