Co do napiętego brzucha nie pomogę, ale moja koleżanka poczuła pierwsze ruchy dopiero w 21 tygodniu, więc wszystko jest kwestią indywidualnąHej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?
reklama
Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelitaHej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?

A kiedy połówkowe?Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelitateż trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkowe
![]()
We wtorekA kiedy połówkowe?![]()

Na pewno wszystko będzie dobrzeDziękuję dziewczyny. W takim razie ja też zaczekam na połówkowe (mam 06.09). 05.08 na usg wszystko było dobrze. Mam nadzieję że jest tak i teraz i że maluszek potrzebuje jeszcze troszkę czasu żeby zacząć się intensywniej ruszać i żebym go poczuła![]()

shootingstar
Fanka BB :)
Moim zdaniem nie jest to za wcześnieA ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie![]()

Na niektóre wozki czeka się 8-12 tyg to nie ma co za długo czekać My już wybraliśmy. Będziemy zamawiać po połówkowychA ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie![]()

reklama
To rzeczywiścieNa niektóre wozki czeka się 8-12 tyg to nie ma co za długo czekać My już wybraliśmy. Będziemy zamawiać po połówkowych![]()