reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Melduję się!
Przepraszam was że od rana ani znaku życia ale dzień na wariata oczywiście. Do sedna!
Moje mile 5 cm człowieka! Badanie wyszło prawidłowe ja mało nie zeszłam tam na zawał. Płakałam jak bóbr. Termin z OM 2 styczeń z USG czyli 2 styczeń z Prenatalnych 2 styczeń.
Lekarz powiedział że coś jest między nogami a co dokładnie to powie nam w 2 trymestrze 😊 mąż pełen nadziei na syna ❤️
super ❤️

reklama
Super! 😻 To pierwsze grupowe prenatalne mamy już za sobą, kto jeszcze w najbliższym czasie wizytuje? 😀
Czy do tego badania trzeba się jakoś przygotować lub znać odpowiedzi na jakieś pytania jak to już było poruszone w filmiku czy raczej o nic nie pytali? ☺️ a i czy do tego USG trzeba mieć pełny pęcherz? 🤔

Ja dzisiaj kiepsko się czuję, boli mnie głowa całe popołudnie 🤯
A ja właśnie dzisiaj jakoś w dobrej formie
Dokupiłam jeszcze Xonvea - mam nadzieję że nie będzie rzezi przy odstawieniu🤢🤢🤢🤢🫢🫢🫢🫢🫠🫠🫠🫠

To co było na filmiku to wywiad rodzinny , i też zapadło mi w głowie czy matka rodzącej w ciąży nie miała stanu rzucawkowego 🫠

Melduję się!
Przepraszam was że od rana ani znaku życia ale dzień na wariata oczywiście. Do sedna!
Moje mile 5 cm człowieka! Badanie wyszło prawidłowe ja mało nie zeszłam tam na zawał. Płakałam jak bóbr. Termin z OM 2 styczeń z USG czyli 2 styczeń z Prenatalnych 2 styczeń.
Lekarz powiedział że coś jest między nogami a co dokładnie to powie nam w 2 trymestrze 😊 mąż pełen nadziei na syna ❤️
Cudownie! Cześć mała Kruszynko, ciotki mówią dzień dobry 😊 ja dziś powiedziałam o ciąży w pracy, a po wciągnęłam złotego vifona, wszedł jak najlepszą potrawą 😊

Super! 😻 To pierwsze grupowe prenatalne mamy już za sobą, kto jeszcze w najbliższym czasie wizytuje? 😀
Czy do tego badania trzeba się jakoś przygotować lub znać odpowiedzi na jakieś pytania jak to już było poruszone w filmiku czy raczej o nic nie pytali? ☺️ a i czy do tego USG trzeba mieć pełny pęcherz? 🤔

Ja dzisiaj kiepsko się czuję, boli mnie głowa całe popołudnie 🤯
Usg to pierwsze jest przezpochwowe, bo dzieciaczki są jeszcze za małe na to przez brzuch. Nie, pęcherz może być spokojnie oprozniony :)
W sumie nie trzeba się jakoś przygotowywać, znać swoją wagę, wzrost, historię ciąż i tyle :)

Dziewczyny, a u Was lekarze mówią jakie dzidzia ma tętno czy tylko wpisują w kartę Fhr+?
Mi wczoraj tylko powiedział że bije trochę wolno ale z racji że jest 6+1 to może sie rozkręci i dlatego mam wizytę za tydzień. Zobaczymy. Ale nie powiedział ile bije a ja w tym amoku nie zapytałam.

Usg to pierwsze jest przezpochwowe, bo dzieciaczki są jeszcze za małe na to przez brzuch. Nie, pęcherz może być spokojnie oprozniony :)
W sumie nie trzeba się jakoś przygotowywać, znać swoją wagę, wzrost, historię ciąż i tyle :)
w ciąży z córką prenatalne pierwsze miałam przez brzuch

reklama
Do góry