reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny dzisiaj na wizycie partner powiedział gin że jestem mocno przewrażliwiona o maluszka i się martwię czy wszystko ok . Moja gin na to że generalnie 60 procent wszystkich ciąż kończy się poronieniem we wczesnym etapie i większość kobiet w ogóle nie wie że było w ciąży . Natomiast po 7 tyg ryzyko już znacząco spada , więc nie mamy się martwić jak, bo po 7 tyg ryzyko utraty ciąży bardzo maleje . Mam nadzieję że kogoś uda mi się podnieść na duchu w tym naszych obawach chociaż na chwilę :)

reklama
Czyli ja jeszcze tydzień 😅 Modlę sie o to by 26.06 serduszko biło jak dzwon będzie 7+2 i trochę mi ulży 😅
Dziewczyny dzisiaj na wizycie partner powiedział gin że jestem mocno przewrażliwiona o maluszka i się martwię czy wszystko ok . Moja gin na to że generalnie 60 procent wszystkich ciąż kończy się poronieniem we wczesnym etapie i większość kobiet w ogóle nie wie że było w ciąży . Natomiast po 7 tyg ryzyko już znacząco spada , więc nie mamy się martwić jak, bo po 7 tyg ryzyko utraty ciąży bardzo maleje . Mam nadzieję że kogoś uda mi się podnieść na duchu w tym naszych obawach chociaż na chwilę :)

mnie to chyba uspokoi dopiero poród 😅 mimo iż widziałam w końcu to bijące serduszko a nawet jak ładnie sobie pływa ja już mam ponownie swoje schizy 🤦🏻‍♀️ 😅

Melduję się!
Przepraszam was że od rana ani znaku życia ale dzień na wariata oczywiście. Do sedna!
Moje mile 5 cm człowieka! Badanie wyszło prawidłowe ja mało nie zeszłam tam na zawał. Płakałam jak bóbr. Termin z OM 2 styczeń z USG czyli 2 styczeń z Prenatalnych 2 styczeń.
Lekarz powiedział że coś jest między nogami a co dokładnie to powie nam w 2 trymestrze 😊 mąż pełen nadziei na syna ❤️

Załączniki

• 6e89d6c2-d531-48d9-9d47-40f41cf55bef.jpeg
    6e89d6c2-d531-48d9-9d47-40f41cf55bef.jpeg
    33,2 KB · Wyświetleń: 87
Ja ze swoim tez sie znamy z liceum 😃😃 nie lubilam go 😂😂 a od kilku lat wielka milosc, spotkalismy sie na tinderze i przypadkiem mu dalam serduszko 😂 bylo mi tak glupio .. ze mowie w razie czego to wkrece ze dalam po znajomosci. Potem sie okazalo, ze mieszka ulice dalej 😂 a pozniej ze tą sama grupe krwi nawet ujemna .. 😂😂

Melduję się!
Przepraszam was że od rana ani znaku życia ale dzień na wariata oczywiście. Do sedna!
Moje mile 5 cm człowieka! Badanie wyszło prawidłowe ja mało nie zeszłam tam na zawał. Płakałam jak bóbr. Termin z OM 2 styczeń z USG czyli 2 styczeń z Prenatalnych 2 styczeń.
Lekarz powiedział że coś jest między nogami a co dokładnie to powie nam w 2 trymestrze 😊 mąż pełen nadziei na syna ❤️
Piękny Czlowieczek 💖

Melduję się!
piękna dziecinka 😍

Melduję się!
Super! 😻 To pierwsze grupowe prenatalne mamy już za sobą, kto jeszcze w najbliższym czasie wizytuje? 😀
Czy do tego badania trzeba się jakoś przygotować lub znać odpowiedzi na jakieś pytania jak to już było poruszone w filmiku czy raczej o nic nie pytali? ☺️ a i czy do tego USG trzeba mieć pełny pęcherz? 🤔

Ja dzisiaj kiepsko się czuję, boli mnie głowa całe popołudnie 🤯

reklama
mnie to chyba uspokoi dopiero poród 😅 mimo iż widziałam w końcu to bijące serduszko a nawet jak ładnie sobie pływa ja już mam ponownie swoje schizy 🤦🏻‍♀️ 😅
Wczoraj na yt szort wyświetlił mi się filmik że martwisz się ciążą i porodem a najgorzej jest później
A na filmiku tacy kolesie nastolatkowie co jeżdżą na rowerach po lasach i te Wyskoki różne robią wypadają z tych rowerów mają połamane ręce nogi osobiście mam koleżankę której syn na moto Kross-a ch jeździ osiemnaście lat a już chodził w goresecie na kręgosłup

Do góry