Msszczotka
Fanka BB :)
Ja mam 6+5 więc na jednym wózku jedziemyTo ja jestem 6+4 chyba mam najpóźniejszy termin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 6+5 więc na jednym wózku jedziemyTo ja jestem 6+4 chyba mam najpóźniejszy termin
Witamy serdecznieCześć dziewczyny, chciałabym się przywitać i mam nadzieję, zostać z Wami na dłużej. Aktualnie u mnie 7t2d. W ubiegłym tyg byłam na pierwszej wizycie u ginekologa, nie było jeszcze serduszka. Z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 17.06. Na pokładzie 1 maluch, za chwile skończy 22 m-ce. Wprawdzie to wulkan energii, który wyciska z mamy 100%energii, ale stwierdziliśmy z mężem że albo teraz rodzeństwo dla Wojtka, albo wogole. Na liczniku mam 37 lat. Życzę nam wszystkim nudnej ciąży
Ja 6+3Ja mam 6+5 więc na jednym wózku jedziemy
WitamyCześć dziewczyny, chciałabym się przywitać i mam nadzieję, zostać z Wami na dłużej. Aktualnie u mnie 7t2d. W ubiegłym tyg byłam na pierwszej wizycie u ginekologa, nie było jeszcze serduszka. Z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 17.06. Na pokładzie 1 maluch, za chwile skończy 22 m-ce. Wprawdzie to wulkan energii, który wyciska z mamy 100%energii, ale stwierdziliśmy z mężem że albo teraz rodzeństwo dla Wojtka, albo wogole. Na liczniku mam 37 lat. Życzę nam wszystkim nudnej ciąży
Dlatego pytałam na jakim etapie jesteście bo część dziewczyn pisało że nudności im minęłyHej dziewczyny. Dziś zaczęłam 10 tydzień ciąży. Dokładnie 9+1. Nudności męczą mnie od jakiegoś miesiąca ale zwykle mijały po zjedzeniu. Jednak dziś nic nie daje rady przełknąć. Do nudności doszły wymioty od razu po zjedzeniu posiłku. Czy któraś z Was tak miała? Szczerze liczyłam że zaraz skończą się moje nudności a tutaj jeszcze nawiedziły mnie wymioty
W pierwszej ciąży od 8 do 15 tygodnia 16 tydzień już był do wytrzymaniaHej dziewczyny. Dziś zaczęłam 10 tydzień ciąży. Dokładnie 9+1. Nudności męczą mnie od jakiegoś miesiąca ale zwykle mijały po zjedzeniu. Jednak dziś nic nie daje rady przełknąć. Do nudności doszły wymioty od razu po zjedzeniu posiłku. Czy któraś z Was tak miała? Szczerze liczyłam że zaraz skończą się moje nudności a tutaj jeszcze nawiedziły mnie wymioty