reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
8 i 6 dni . Dzisiaj rano wymiotowałam ale chyba mi stanęła skórka od jabłka na żołądku . Przespałam 3 godziny i łapie jakieś doły . Do wizyty 1.5 tygodnia zostało i martwię się czy z dzidzia wszystko dobrze 😌

Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać i mam nadzieję, zostać z Wami na dłużej. Aktualnie u mnie 7t2d. W ubiegłym tyg byłam na pierwszej wizycie u ginekologa, nie było jeszcze serduszka. Z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 17.06. Na pokładzie 1 maluch, za chwile skończy 22 m-ce. Wprawdzie to wulkan energii, który wyciska z mamy 100%energii, ale stwierdziliśmy z mężem że albo teraz rodzeństwo dla Wojtka, albo wogole. Na liczniku mam 37 lat. Życzę nam wszystkim nudnej ciąży 😊

Cześć dziewczyny, chciałabym się przywitać i mam nadzieję, zostać z Wami na dłużej. Aktualnie u mnie 7t2d. W ubiegłym tyg byłam na pierwszej wizycie u ginekologa, nie było jeszcze serduszka. Z niecierpliwością czekam na kolejną wizytę 17.06. Na pokładzie 1 maluch, za chwile skończy 22 m-ce. Wprawdzie to wulkan energii, który wyciska z mamy 100%energii, ale stwierdziliśmy z mężem że albo teraz rodzeństwo dla Wojtka, albo wogole. Na liczniku mam 37 lat. Życzę nam wszystkim nudnej ciąży 😊
Witamy serdecznie 🙂

Hej dziewczyny. Dziś zaczęłam 10 tydzień ciąży. Dokładnie 9+1. Nudności męczą mnie od jakiegoś miesiąca ale zwykle mijały po zjedzeniu. Jednak dziś nic nie daje rady przełknąć. Do nudności doszły wymioty od razu po zjedzeniu posiłku. Czy któraś z Was tak miała? Szczerze liczyłam że zaraz skończą się moje nudności a tutaj jeszcze nawiedziły mnie wymioty 🙁

Witamy :)

Hej dziewczyny. Dziś zaczęłam 10 tydzień ciąży. Dokładnie 9+1. Nudności męczą mnie od jakiegoś miesiąca ale zwykle mijały po zjedzeniu. Jednak dziś nic nie daje rady przełknąć. Do nudności doszły wymioty od razu po zjedzeniu posiłku. Czy któraś z Was tak miała? Szczerze liczyłam że zaraz skończą się moje nudności a tutaj jeszcze nawiedziły mnie wymioty 🙁
Dlatego pytałam na jakim etapie jesteście bo część dziewczyn pisało że nudności im minęły ☺️
Mi też zaczęły mijać ale dzisiaj jakby są większe
Mam nadzieje że to chwilowe
Ja w ogóle już czuję się gruba ☺️

reklama
W pierwszej ciąży od 8 do 15 tygodnia 🙈 16 tydzień już był do wytrzymania

Do góry