S
sylwia114@
Gość
Dajesz mi nadziejęJa też 9+4, czuje się dobrze wizytę mam za tydzień, mam nadzieję, że szybko zleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dajesz mi nadziejęJa też 9+4, czuje się dobrze wizytę mam za tydzień, mam nadzieję, że szybko zleci
będzie dobrze, też mnie męczyły do tej pory rano mdłości, ale stopniowo zaczęły się zmniejszać i jest już lepiejDajesz mi nadzieję
Ja też za 1,5 tygodnia w ogóle teraz mam fajnie za 1,5 Wizyta, po kolejnych 2 tygodniach prenatalne, po następnych dwóch wizyta i dopiero wtedy miesiąc przerwyO jak fajnie
Ja za 1.5 tygodnia
u mnie będzie podobnieJa też za 1,5 tygodnia w ogóle teraz mam fajnie za 1,5 Wizyta, po kolejnych 2 tygodniach prenatalne, po następnych dwóch wizyta i dopiero wtedy miesiąc przerwy
Mi się całkowicie wygasiły, a potem powróciły a też myślałam że mam już z głowy ale nie jest źlebędzie dobrze, też mnie męczyły do tej pory rano mdłości, ale stopniowo zaczęły się zmniejszać i jest już lepiej
Mi też wypadnie podobnie a później detektor pójdzie w ruchJa też za 1,5 tygodnia w ogóle teraz mam fajnie za 1,5 Wizyta, po kolejnych 2 tygodniach prenatalne, po następnych dwóch wizyta i dopiero wtedy miesiąc przerwy
trzymaj się kochanaCześć Dziewczyny
Życzę Wam i maluszkom wszystkiego dobrego rośnijcie pięknie
Od wczoraj jestem w domu ,maleństwo poszło do badania ,obeszło się bez zabiegu ,wystarczyły tabletki.Fizycznie ok,psychicznie totalnie nie mogę się ogarnąć…Ale będzie dobrze
No właśnie tego się obawiamMi się całkowicie wygasiły, a potem powróciły a też myślałam że mam już z głowy ale nie jest źle
10+3W których jesteście tygodniach ?