reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

A jakie macie wizje łóżeczka ?
Widziałam w Internecie dwie opcje
Jedna jest ze zwykłe łóżeczko np drewniane a drugie że taka dostawka do łóżka na kółkach z otwieraną ścianą i też jest jako łóżeczko
Ja mam łóżeczko po pierwszym synu, takie zwykłe, 3 stopnie wysokości materacyka. Nie będę specjalnie dokupywać dostawki, dałam radę po cc z tym łóżeczkiem to i teraz dam radę :)

Wózek wcześniej mieliśmy fajny, na dużych pompowanych kołach, amortyzowany, ale to nie była jakaś znana firma. Zwykły polski dystrybutor.
Gondole uwielbiałam, była bardzo wygodna, dobrze zacieniona na lato.

reklama
Ja mam łóżeczko po pierwszym synu, takie zwykłe, 3 stopnie wysokości materacyka. Nie będę specjalnie dokupywać dostawki, dałam radę po cc z tym łóżeczkiem to i teraz dam radę :)

Wózek wcześniej mieliśmy fajny, na dużych pompowanych kołach, amortyzowany, ale to nie była jakaś znana firma. Zwykły polski dystrybutor.
Gondole uwielbiałam, była bardzo wygodna, dobrze zacieniona na lato.
Aaa i przez pierwszy miesiąc synek spał w koszu Mojżesza. Jakie to było fajne, mobilne, a jednocześnie nie bałam się, że wypadnie czy to się przesunie. Bardzo lubiłam :)

Jedna jest ze zwykłe łóżeczko np drewniane a drugie że taka dostawka do łóżka na kółkach z otwieraną ścianą i też jest jako łóżeczko
mi właśnie brakowało takiego łóżeczka jak chicco i tym razem na pewno kupię, moja córka spala z nami w łóżku była nieodkładalna. Dlatego tym razem się zaopatrzę 🙂

mi właśnie brakowało takiego łóżeczka jak chicco i tym razem na pewno kupię, moja córka spala z nami w łóżku była nieodkładalna. Dlatego tym razem się zaopatrzę 🙂
No właśnie dostrzegam plus że dziecko może być blisko a jednak daleko w takim łóżeczku ruchomym
Ale nie znam się a widzę że wiele z was ma już doświadczenie

Ja też mam jakieś dziwne stany . Wczoraj ryczałam oglądając film bez powodu . Refluks mam od 2 dni . Wczoraj cały dzień leżałam . Mam remont kuchni i ciężko mi się zebrać . Jeszcze zjadłam wczoraj prawie pół kg bobu i popiłam sokiem z czereśni 😩😩😩. Dzisiaj wstałam i stwierdziłam że muszę sobie poprawić humor , pojechałam oglądać wózki , bo w poprzedniej ciąży 2 miesiące wcześniej dostałem skurczy i leżałem w szpitalu a na wózek trzeba czekać 6 tyg a po drodze jeszcze święta . Więc już wybrałam , myślę że październiku zamówię tylko :) a wy już myślicie powoli nad wózkiem ?
dla syna rok temu kupiliśmy Tutis Mio Plus i chyba go zostawimy dla tego bobasa, bo w sumie gondola była super, duża, z dużą buda, wentylacja, dobrze się nam prowadził. Dokupiliśmy adaptery do łupiny i w zasadzie łupina po synu też zostanie, bo on już się przesiadł do kolejnego fotelika. A jeździł w Cybex cloud z2. To chyba takie największe zakupy nam odpadną 🙈 chociaż podobają mi się teraz inne wózki to chyba nie ma sensu kupować kolejnego 😜

łóżeczko też mamy po synu dostawkę maxi cosi iora air i zwykle drewniane, w którym jeszcze trochę jakby spi 😉 bo w nocy to raczej woli w naszym łóżku 😆 w salonie mieliśmy chicco hug, ale sprzedałam, bo zagracało miejsce i teraz nie wiem czy kupować drugi czy coś innego, ale mamy dużo czasu więc będę myśleć później 😉

reklama
Do góry