reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Tak, ja też zrobiłam od razu i wysłałam gin mailem. Jak macie pakiety medyczne z pracy to też możecie zrobić, co prawda cytomegalii i ferrytyny nie udało się zrobić za darmo, ale całą resztę już tak więc sporo zaoszczędziłam ☺️
ja kiedyś do leczenia wykupiłam sobie prywatnie pakiet w EnelMed kobieta premium czy coś takiego - pakiet kosztował 3.500 zł za rok (można na raty) ale miałam pełen pakiet hormonów etc. i zaoszczędziłam na pewno spooooooro kasy na tym
rozmawiałam z moją doktor i mówiła że tylko na początku jest tyle badań a później krew i mocz więc na razie mi się taki pakiet nie opłaca
aczkolwiek dziewczyny które chodzą prywatnie do gin mogą zapytać czy honorują pakiety medyczne i może bardziej będzie się opłacało prywatnie nawet kupić pakiet niż płacić kilka stówek za wizytę

reklama
A na kiedy macie następne wizyty? Mój lekarz kazał przyjść za miesiąc ale ja tyle bym nie wytrzymała nie wiedząc czy na pewno jest wszystko ok z dzidzią i się wprosilam za dwa tygodnie...

A na kiedy macie następne wizyty? Mój lekarz kazał przyjść za miesiąc ale ja tyle bym nie wytrzymała nie wiedząc czy na pewno jest wszystko ok z dzidzią i się wprosilam za dwa tygodnie...
Ja mam 6 czerwca to będzie 3 tygodnie od poprzedniej. Chciałam po 2 tygodniach ale wypada Boże ciało a mój lekarz przyjmuje w czwartki. Ciężko ale daje radę, jestem dobrej myśli

ja pierwsza wizytę miałam 7 maja teraz 4 czerwca. Więc w zasadzie miesiąc. Ale mam stracha bo ostatnio parę kilka dni przed wizytą poronilam i wiecie głupia głowa wmawia mi że teraz będzie tak samo i do wizyty nie dotrwam...

reklama
Do góry