ja dziś mam 6+0 i 120 ale mówił że za mało. Chociaż to ten sam lekarz który w poprzedniej ciazy wmawiał mi zagrażające poronienie110-120, gdy dopiero zaczynało bić.
reklama
Ja ponad 140 w 6t5 wg usgIle uderzen serduszka miałyście w 6tc?
hemoglobina
Moderator
Ja też piszę o 6+0, a jestem już w 22tc i wszystko jest okja dziś mam 6+0 i 120 ale mówił że za mało. Chociaż to ten sam lekarz który w poprzedniej ciazy wmawiał mi zagrażające poronienie
Migotka2024
Fanka BB :)
Za 3 tygA na kiedy macie następne wizyty? Mój lekarz kazał przyjść za miesiąc ale ja tyle bym nie wytrzymała nie wiedząc czy na pewno jest wszystko ok z dzidzią i się wprosilam za dwa tygodnie...
Aksamitka28
Od osoby i ciąży. Ja w pierwszej ciąży już w okolicy prenatalnych (11-12 tydzień na zdjeciu ) miałam brzuszek ciążowy...teraz pewnie będzie widoczny wcześniej. Pamiętam jak w 9 tygodniu już pojechałam po spodnie ciążowe, bo nie byłam w stanie się zapiąć i chodziłam dobre dwa tygodnie w rozpiętych spodniachMnie też już cisną moje jeansy, tygodniu zamierzam wybrać się do sklepu i kupić sobie spodnie ciążowe już z materiałem. Poprzednio kupiłam jakoś na przełomie 2 i 3 miesiąca i służyły mi do 9 miesiąca Mam nadzieje, że koszulki takie dla ciężarnych też będą, bo poprzednie bardzo lubiłam
U mnie mąż widzi, że brzuch większy, więc to faktycznie zależy od osoby chyba
Załączniki
Aksamitka28
Kawał zarodka lekarz musi mieć super USG mój w 5+6 był takim mikruskiem na obrazie usg. Jaki wymiar CRL ?Moja mala żelka i bijące serduszko pierwszy raz doczekalam tego momentu po 3 poronieniach.. 5+3 i juz serducho
Palinka13
Moderator
0.38 bestiaKawał zarodka lekarz musi mieć super USG mój w 5+6 był takim mikruskiem na obrazie usg. Jaki wymiar CRL ?
Dziewczyny czy Was też pobolewa brzuch jak na miesiączkę? Zaczął mnie boleć jakieś 2 godziny temu. Nie mocno, nie potrzebuje tabletki. Wiem że macica się powiększa itd ale od dobrych 2 tygodni nie miałam żadnych tego typu bólów. Nie plamie, nie krwawie, ale zaczęłam się stresować a to pewnie nie pomaga
Aksamitka28
Kawał, kawał mój w 5+6/6+0 miał 0,34 ale nie mam stresu, bo na tym etapie te 0,0... To wystarczy, że ręka drgnie0.38 cm kawal czlowieka
reklama
Aksamitka28
I z młodym przerabiałam i teraz łapie mnie taki lekki ból miesiączkowy.... I przechodzi po 1-2 h ja duża część poprzedniej ciąży byłam na wysokich dawkach magnezu z uwagi na lekki skurczeDziewczyny czy Was też pobolewa brzuch jak na miesiączkę? Zaczął mnie boleć jakieś 2 godziny temu. Nie mocno, nie potrzebuje tabletki. Wiem że macica się powiększa itd ale od dobrych 2 tygodni nie miałam żadnych tego typu bólów. Nie plamie, nie krwawie, ale zaczęłam się stresować a to pewnie nie pomaga