reklama
Ogromne gratulacje, cudowne święta przed Wami zdrówka dla Kubusia i mamyMy się wczoraj rozpakowaliśmy, 3800 pięknego Kubusia. Wody mi odeszły o 6 rano, urodziłam naturalnie o 22:35. Najpiękniejszy świąteczny prezent. Totalnie się niespodziewalam 37+5
Ojejku gratulacje!!! Jaka niespodzianka długi poródMy się wczoraj rozpakowaliśmy, 3800 pięknego Kubusia. Wody mi odeszły o 6 rano, urodziłam naturalnie o 22:35. Najpiękniejszy świąteczny prezent. Totalnie się niespodziewalam 37+5
Gratulacje piękna wiadomość. Daj znać w wolnej chwili jak się czujecieMy się wczoraj rozpakowaliśmy, 3800 pięknego Kubusia. Wody mi odeszły o 6 rano, urodziłam naturalnie o 22:35. Najpiękniejszy świąteczny prezent. Totalnie się niespodziewalam 37+5
My też od wczoraj wypakowane.
Od niedzieli odchodził mi czop, od wczoraj rana płyny wody. O 13 na porodówce, udało się sn i o 19 Ania już była na świecie.
Wczoraj było u nas 38+3. Nie doczekałyśmy do indukcji zaplanowanej na 27.12
Ania 2800 i 50cm.
Od niedzieli odchodził mi czop, od wczoraj rana płyny wody. O 13 na porodówce, udało się sn i o 19 Ania już była na świecie.
Ania 2800 i 50cm.
Regularna czynność od 15, wcześniej bóle raz mocne raz słabsze. Także poród liczony jako 7,5h od regularnej czynności do wyjścia malucha nie tak źleOjejku gratulacje!!! Jaka niespodzianka długi poród
Jest super, uczymy się siebie. Kubuś grzeczniutki. Musimy trochę popracować z cycem bo ładnej się dostawia ale za płytko chwyta. Także będziemy działaćGratulacje piękna wiadomość. Daj znać w wolnej chwili jak się czujecie
Gratuluję same dobre wiadomościMy też od wczoraj wypakowane.
Ania 2800 i 50cm.
Brawo malutka kruszynka gratulacjeMy też od wczoraj wypakowane.
Ania 2800 i 50cm.
reklama
justsit
Fanka BB :)
U nas też rozpakowani w wigilię . Mała Ania 3240g i 55 cm urodzona wg szpitala 36+5 wiec dwudniowy wczesniaczek . 23/12 od 9:20 zaczęły odchodzić mi wody a malutka urodzona około 30h później więc ciężko było nie powiem . życzę Wam żeby poszło Wam sprawniej niż nam