Niewielkie plamienie może się zdarzyć. Plamiłam w obu ciążach. Jeśli Cię to bardzo niepokoi, udaj się na IP.na razie tylko plamienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niewielkie plamienie może się zdarzyć. Plamiłam w obu ciążach. Jeśli Cię to bardzo niepokoi, udaj się na IP.na razie tylko plamienie
mi doktor mówiła że jeśli po współżyciu będzie plamienie to żeby zaprzestać współżyciana razie tylko plamienie
dokładnieNiewielkie plamienie może się zdarzyć. Plamiłam w obu ciążach. Jeśli Cię to bardzo niepokoi, udaj się na IP.
Jestem po dwóch CCA dlaczego sądzisz ze będziesz miała cesarke? Też bym chciała i zastanawiam się czy mam na to szansę
Ja bardzo bym chciała poczekać do stycznia. Boje się przez kilka lat dziecko będzie "do tyłu " w stosunku do tych urodzonych na początku roku a jakby nie patrzeć rocznikowo będą równolatkami. Ale oczywiście jak przyjdzie mi rodzic w grudniu to przecież nóg nie będę ściskać na siłę
Co to tego że nie zdążysz dojechać myślę że na spokojnie zdążysz poród też nie wygląda jak na filmach że dostajesz regularnych skurczy i za 5min dziecko jest na świecie. To jednak trochę trwa a już szczególnie jak się rodzi 1 raz. Wiadomo sa kobiety, które nie czują aż tak skurczy i nagle się okazuje że tu już całkowite rozwarcie i dziecko się pcha ale to zdecydowana mniejszość (a szybki poród wcale nie jest taki dobry i dla matki i dla dziecka). Także nie martw się tym terazja tez mysle nad cesarka ale to takie widzimisie bo panicznie boje sie porodu. Nie wiem dlaczego. Boje sie, ze nie zdaze dojechac a cesarke mozna zaplanowac i juz. Bo szpitale obecnie mam daleko w ktorych moglabym rodzic bo te co sa blizej to panie boze dopomoz. Mam jakies schizy
Ja się boję że bólu nie wytrzymam, że popękam, porozcinaja mnie a później będę miała problemy z wypadająca macica albo pęcherzem.....ja tez mysle nad cesarka ale to takie widzimisie bo panicznie boje sie porodu. Nie wiem dlaczego. Boje sie, ze nie zdaze dojechac a cesarke mozna zaplanowac i juz. Bo szpitale obecnie mam daleko w ktorych moglabym rodzic bo te co sa blizej to panie boze dopomoz. Mam jakies schizy
robią operacje na takie rzeczy - mało inwazyjnie na nfz trzy dni w szpitalu i do widzeniaJa się boję że bólu nie wytrzymam, że popękam, porozcinaja mnie a później będę miała problemy z wypadająca macica albo pęcherzem.....
a to druga kwestia wlasnie ..Ja się boję że bólu nie wytrzymam, że popękam, porozcinaja mnie a później będę miała problemy z wypadająca macica albo pęcherzem.....
ja nie miałam porodu ale wiem że biorę jak będzie możliwośćA czy któraś z Was brała znieczulenie przy poprzednim porodzie?