reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dla mnie zapach nawet ok, pod koniec paczki już trochę wykręca język, ale ciężko przestać jeść 😜 Ja najbardziej lubię Twistosy fromage i myślę, że to będzie kolejna rzecz, która przyklei mi się w sklepie do ręki 😉 Jeszcze szpinakowy burek z Lidla mi się marzy 😂 Pamiętam, w pierwszej ciąży zwycięzcą zachcianek były naleśniki z serem na słodko ❤️

Moje drogie, jak szukałyście prenatalnych na NFZ? Tam, gdzie robiłam w pierwszej ciąży nie mają na fundusz. Czuję się trochę zielona, jak tego szukać. Poradnie przyszpitalne?
mi doktor dała kartkę z instrukcjami gdzie mam się zapisać
możesz zadzwonić na infolinię NFZ i tam udzielą ci informacji o twoim rejonie

reklama
Dla mnie zapach nawet ok, pod koniec paczki już trochę wykręca język, ale ciężko przestać jeść 😜 Ja najbardziej lubię Twistosy fromage i myślę, że to będzie kolejna rzecz, która przyklei mi się w sklepie do ręki 😉 Jeszcze szpinakowy burek z Lidla mi się marzy 😂 Pamiętam, w pierwszej ciąży zwycięzcą zachcianek były naleśniki z serem na słodko ❤️

Moje drogie, jak szukałyście prenatalnych na NFZ? Tam, gdzie robiłam w pierwszej ciąży nie mają na fundusz. Czuję się trochę zielona, jak tego szukać. Poradnie przyszpitalne?
Ja dostałam skierowanie od mojego lekarza od razu do konkretnego centrum medycznego. I tylko zadzwoniłam i się umówiłam na wizytę.

To ja jakieś 5 minut temu dostałam paczkę i już zeżarłam

Załączniki

• efff00f7-d1d4-4f18-b334-8fb641202a7f.jpeg
    efff00f7-d1d4-4f18-b334-8fb641202a7f.jpeg
    77 KB · Wyświetleń: 52
Hej kobietki 🤩 28 marzec ostatnia miesiączka w dniu spodziewanej kwietniowej miesiączki test ciąża 🤩termin porodu to 2 styczeń 🤩 (urodziny męża🙊) to moja trzecia ciaza poprzednie. Dwie córeczki - może tym razem mąż dostanie na urodziny i dziecko i synka 😍 lecimy 11 tydzień 🥰
witaj! PIONA! Ja też mam termin na 2 styczeń ❤️

Ja wpisałam w Google badania prenatalne i moja miejscowość i było no i też pytałam lekarza gdzie można zrobić na NFZ

reklama
Do góry