reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dla mnie zapach nawet ok, pod koniec paczki już trochę wykręca język, ale ciężko przestać jeść 😜 Ja najbardziej lubię Twistosy fromage i myślę, że to będzie kolejna rzecz, która przyklei mi się w sklepie do ręki 😉 Jeszcze szpinakowy burek z Lidla mi się marzy 😂 Pamiętam, w pierwszej ciąży zwycięzcą zachcianek były naleśniki z serem na słodko ❤️

Moje drogie, jak szukałyście prenatalnych na NFZ? Tam, gdzie robiłam w pierwszej ciąży nie mają na fundusz. Czuję się trochę zielona, jak tego szukać. Poradnie przyszpitalne?
mi doktor dała kartkę z instrukcjami gdzie mam się zapisać
możesz zadzwonić na infolinię NFZ i tam udzielą ci informacji o twoim rejonie

reklama
Dla mnie zapach nawet ok, pod koniec paczki już trochę wykręca język, ale ciężko przestać jeść 😜 Ja najbardziej lubię Twistosy fromage i myślę, że to będzie kolejna rzecz, która przyklei mi się w sklepie do ręki 😉 Jeszcze szpinakowy burek z Lidla mi się marzy 😂 Pamiętam, w pierwszej ciąży zwycięzcą zachcianek były naleśniki z serem na słodko ❤️

Moje drogie, jak szukałyście prenatalnych na NFZ? Tam, gdzie robiłam w pierwszej ciąży nie mają na fundusz. Czuję się trochę zielona, jak tego szukać. Poradnie przyszpitalne?
Ja dostałam skierowanie od mojego lekarza od razu do konkretnego centrum medycznego. I tylko zadzwoniłam i się umówiłam na wizytę.

To ja jakieś 5 minut temu dostałam paczkę i już zeżarłam

Załączniki

• efff00f7-d1d4-4f18-b334-8fb641202a7f.jpeg
    efff00f7-d1d4-4f18-b334-8fb641202a7f.jpeg
    77 KB · Wyświetleń: 50
Hej kobietki 🤩 28 marzec ostatnia miesiączka w dniu spodziewanej kwietniowej miesiączki test ciąża 🤩termin porodu to 2 styczeń 🤩 (urodziny męża🙊) to moja trzecia ciaza poprzednie. Dwie córeczki - może tym razem mąż dostanie na urodziny i dziecko i synka 😍 lecimy 11 tydzień 🥰
witaj! PIONA! Ja też mam termin na 2 styczeń ❤️

Ja wpisałam w Google badania prenatalne i moja miejscowość i było no i też pytałam lekarza gdzie można zrobić na NFZ

reklama
Do góry