reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

mnie wczoraj strasznie dziwnie ciągnęło w w podbrzuszu jakby jajnik ciężko było zlokalizować. Oczywiście milion myli w głowie
Mnie tydzień temu obudziło też takie ciągnięcie w podbrzuszu, trochę zrobiło mi się słabo i ciepło, ale przeszło. Więcej się nie powtórzyło. Teraz odczuwam tylko takie delikatne ciągnięcia, pełność podbrzusza i ból piersi, ale poza tym jest ok :)
Właśnie wróciłam z pobrania krwi na betę i czekam na wynik :)

reklama
Dziewczyny a pijecie kawę? Jesli tak to dużo? Ustawiłam już eksperes na najsłabszą moc, ale mam ciągle ochotę na kawę. Piję dwie dziennie.

Cześć! Miałam uciec już z tej grupy, bo zaczęłam wczoraj krawić, ale daję jeszcze sobie szansę. Dlatego, że tylko rano poleciało trochę krwi, później samo bardzo delikatne brudzenie a dzisiaj dosłownie parę kropeczek. To raczej niemożliwe żeby w czwartym tygodniu doszło do krwawienia implantacyjnego? Tym bardziej że miałam taka wysoka betę, prawda? Jednakże daję jeszcze ziarenku szanse do wtorku jak zrobię ponownie betę. Wtedy powinna wynosić około 3 tys.

Cześć! Miałam uciec już z tej grupy, bo zaczęłam wczoraj krawić, ale daję jeszcze sobie szansę. Dlatego, że tylko rano poleciało trochę krwi, później samo bardzo delikatne brudzenie a dzisiaj dosłownie parę kropeczek. To raczej niemożliwe żeby w czwartym tygodniu doszło do krwawienia implantacyjnego? Tym bardziej że miałam taka wysoka betę, prawda? Jednakże daję jeszcze ziarenku szanse do wtorku jak zrobię ponownie betę. Wtedy powinna wynosić około 3 tys.
Do krwawienia implantacyjnego dochodzi przed wytworzeniem się hormonu beta hcg, więc jest to niemożliwe, że masz teraz krwawienie implantacyjne, gdy masz już pozytywną betę. Plamienia i krwawienia w ciąży się zdarzają. Czy badałaś progesteron?

Dziewczyny a pijecie kawę? Jesli tak to dużo? Ustawiłam już eksperes na najsłabszą moc, ale mam ciągle ochotę na kawę. Piję dwie dziennie.
Ja przerzuciłam się na zbożową i herbatę rooibos, ale od czasu do czasu piję też zwykłą kawę na 1 ziarenku. To moja pierwsza ciąża więc tak dmucham na zimne, choć wiem, że i tak filiżanka czy dwie nie zaszkodzą, więc sobie czasem pozwalam :)

daj szansę! Drobne krwawienia i plamienia mogą się zdarzyć, najważniejsze żeby to nie było obfite krwawienie ze skrzepem i bólami. Trzymajcie sie! ❤️

Do krwawienia implantacyjnego dochodzi przed wytworzeniem się hormonu beta hcg, więc jest to niemożliwe, że masz teraz krwawienie implantacyjne, gdy masz już pozytywną betę. Plamienia i krwawienia w ciąży się zdarzają. Czy badałaś progesteron?
Tak poziom 36, beta 700. Ja już jestem po jednym poronieniu, ale w 7 tygodniu

Mnie tydzień temu obudziło też takie ciągnięcie w podbrzuszu, trochę zrobiło mi się słabo i ciepło, ale przeszło. Więcej się nie powtórzyło. Teraz odczuwam tylko takie delikatne ciągnięcia, pełność podbrzusza i ból piersi, ale poza tym jest ok :)
Właśnie wróciłam z pobrania krwi na betę i czekam na wynik :)
trzymam kciuki ja już mam wynik wzorowy o 124% beta 517,71 🙂

Piję kawę dwie dziennie jedna łagodna druga normalna

reklama
Do góry