reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

U mnie nigdy nie wychodzą pozytywne, nawet przy becie 30 tys, zdaje się tylko na betę :p
wooow :o
No to mam nadzieje ze u mnie jednak tak nie bedzie:D
Bo dzien przed testem jadlam ciastko ze spirytusem i o ile by sie okazalo ze beta dopiero sie rozkreca to torche sie uspokoje ze moze wylapalam testem wczesnie i jeszcze nie moglam zaszkodzic a jak bedzie duza to bede bardziej schizowac… plus do mojej gin dopiero na 23.01 jest termin, musze isc do innego na pierwsza wizyte:(

reklama
wooow :o
No to mam nadzieje ze u mnie jednak tak nie bedzie:D
Bo dzien przed testem jadlam ciastko ze spirytusem i o ile by sie okazalo ze beta dopiero sie rozkreca to torche sie uspokoje ze moze wylapalam testem wczesnie i jeszcze nie moglam zaszkodzic a jak bedzie duza to bede bardziej schizowac… plus do mojej gin dopiero na 23.01 jest termin, musze isc do innego na pierwsza wizyte:(
Lepsza wyższa niż za niska :p z mojego doświadczenia bardziej mnie stresowała zawsze niższa :D

Matko bosko Wy już jesteście umówione na prenatalne? 😳😳 ja ani o tym nie myślałam żeby się zapisywać przed USG chociaż tym w styczniu
Ja mam wizytę 7 stycznia i jeśli będzie serce to dopiero spytam o prenatalne, ale z tego co mówiła doktor to chyba w szpitalu 🤔 ze względu na komplikacje w poprzednich ciążach

Tak mi szybko czas leci w święta, że dopiero się zorientowałam, że już siódmy tydzień leci.. 6+1 dzis

Czy to jeszcze nie za wcześnie na ciążowe humorki i wahania nastroju? Bo coś słabo u mnie z nastrojem ostatnio i się zastanawiam czy to już hormony, czy to po prostu ja.

U mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo! ❤️🥰

reklama
U mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo! ❤️🥰
Bardzo mi przykro 😔 trzymaj się 🥺

Do góry