reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

U mnie nigdy nie wychodzą pozytywne, nawet przy becie 30 tys, zdaje się tylko na betę :p
wooow :o
No to mam nadzieje ze u mnie jednak tak nie bedzie:D
Bo dzien przed testem jadlam ciastko ze spirytusem i o ile by sie okazalo ze beta dopiero sie rozkreca to torche sie uspokoje ze moze wylapalam testem wczesnie i jeszcze nie moglam zaszkodzic a jak bedzie duza to bede bardziej schizowac… plus do mojej gin dopiero na 23.01 jest termin, musze isc do innego na pierwsza wizyte:(

reklama
wooow :o
No to mam nadzieje ze u mnie jednak tak nie bedzie:D
Bo dzien przed testem jadlam ciastko ze spirytusem i o ile by sie okazalo ze beta dopiero sie rozkreca to torche sie uspokoje ze moze wylapalam testem wczesnie i jeszcze nie moglam zaszkodzic a jak bedzie duza to bede bardziej schizowac… plus do mojej gin dopiero na 23.01 jest termin, musze isc do innego na pierwsza wizyte:(
Lepsza wyższa niż za niska :p z mojego doświadczenia bardziej mnie stresowała zawsze niższa :D

Matko bosko Wy już jesteście umówione na prenatalne? 😳😳 ja ani o tym nie myślałam żeby się zapisywać przed USG chociaż tym w styczniu
Ja mam wizytę 7 stycznia i jeśli będzie serce to dopiero spytam o prenatalne, ale z tego co mówiła doktor to chyba w szpitalu 🤔 ze względu na komplikacje w poprzednich ciążach

Tak mi szybko czas leci w święta, że dopiero się zorientowałam, że już siódmy tydzień leci.. 6+1 dzis

Czy to jeszcze nie za wcześnie na ciążowe humorki i wahania nastroju? Bo coś słabo u mnie z nastrojem ostatnio i się zastanawiam czy to już hormony, czy to po prostu ja.

U mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo! ❤️🥰

reklama
U mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo! ❤️🥰
Bardzo mi przykro 😔 trzymaj się 🥺

Do góry