reklama
Palmers z Rossmanna. Używałam w pierwszej ciąży. Ani jednego rozstępu Tylko trzeba wcześnie zacząć. Jest bezzapachowyDziewczyny jakie balsamy stosujecie/polecacie?
Używam klasycznego Nivea ale nie wiem czy nie trzeba wytoczyć mocniejszego arsenału zapobiegającemu rozstępom
Msszczotka
Fanka BB :)
Stosowalam Mustela, olejek i balsam. Jednak to raczej kwestia samej skóry... Miałam kolezanki które smarowaly się markowymi drogimi spwcyfikami a tak czy siak mąją rozstępy. Ja na szczęście nie mam ani jednego rozstepu i Tobie tego życzę!Dziewczyny jakie balsamy stosujecie/polecacie?
Używam klasycznego Nivea ale nie wiem czy nie trzeba wytoczyć mocniejszego arsenału zapobiegającemu rozstępom
Właśnie ten. Dla mnie super i serio nic się nie pojawiło. Smarowalam 2 razy dziennie. Konsystencja taka balsamowa.A może tego Palmersa ktoś używa? Jestem ciekawa konsystencji i zapachu.
Palinka13
Moderator
tak i opinie tez ma dobre ogolnieTen olejek polecasz?
Mialla26
ja też ją mam przeciwko rozstępom i na początku byłam zakochana w jego zapachu, ale coś ostatnio mnie drażni ale tak poza tym jest świetnyJa w Rossmannie kupiłam oliwkę pielęgnacyjna Mamas Babydream i jestem zadowolona. Szybciutko się wchłania i nawet nie ma tego specyficznego zapachu jak inne oliwki.
Msszczotka
Święta prawdaRozstepy to ponoc genetyka. Wiec czym by sie nie smarowalo to moga sie pojawic
shootingstar
Dzięki za info już oddychamBrałam w pierwszej ciąży gorsza infekcja dla dziecka w organizmie matki niż antybiotyk
reklama