Ja też bym najchętniej wszytko już kupiła a najbardziej chce mi się kupić gacie z siateczkiRobilam zamowienie na apteke z canpola .. boze kochany jakie tam sa slodkie rzeczy. Juz wszystko bym kupila
reklama
Aksamitka28
Fanka BB :)
No to teraz obyś szybko wróciła do zdrowia i niech maluch rośnieMelduję się.
Bardzo dziękuję za wsparcie i to, że znosicie to moje panikowanie. Serduszko jest, zarodek względem poprzedniej wizyty rośnie prawidłowo. Okazało się, że mam zapalenie przydatków stąd te bóle. Mam brać no-spe, nystatynę dopochwowo i duphaston (zmiana z luteiny). Mam zrobić ponowne badanie moczu i wysłać do ginekologa. Wtedy zdecyduje co dalej. Ból dalej się utrzymuje ale jestem nieco spokojniejsza. Ciąża młodsza o tydzień, CRL 3.5 mm - 6w0d. Termin na 30.01.
Piersi dalej jak naleśniki
Palinka13
Moderator
kij z gaciami ja juz ogladalam karuzele do lozeczka a dzieciak jeszcze rąk dobrze nie wyksztalcilJa też bym najchętniej wszytko już kupiła a najbardziej chce mi się kupić gacie z siateczki
Msszczotka
Brałam w pierwszej ciąży gorsza infekcja dla dziecka w organizmie matki niż antybiotykHej Dziewczyny dopiero udało mi się nadrobić posty z rana, ależ Wy dziś active
Wracając do tematu bakterii, ja również mam w moczu i dostałam amotaks. Biorę, ale się boję. Liczę, że któraś kiedyś brała w ciąży i nie ma się czym stresować? Lekarz mówił, że nie zagraża dziecku, ale dzisiejszy post tutaj, że lekarz boi się wypisać antybiotyk mnie przeraził
Palinka13
Moderator
ja olejek z musteliDziewczyny jakie balsamy stosujecie/polecacie?
Używam klasycznego Nivea ale nie wiem czy nie trzeba wytoczyć mocniejszego arsenału zapobiegającemu rozstępom
W.anna
Ten olejek polecasz?ja olejek z musteli
Załączniki
S
sylwia114@
Gość
Ja sobie kupiłam Tołpę dla ciężarnych - jest od 4 miesiąca ale zapach mi pasujeDziewczyny jakie balsamy stosujecie/polecacie?
Używam klasycznego Nivea ale nie wiem czy nie trzeba wytoczyć mocniejszego arsenału zapobiegającemu rozstępom
Niestety olejek bo oil zapach mnie odrzuca od stosowania
Na dziale ciężarnych w Rossmann można sobie dobrać co pasuje
Ja w Rossmannie kupiłam oliwkę pielęgnacyjna Mamas Babydream i jestem zadowolona. Szybciutko się wchłania i nawet nie ma tego specyficznego zapachu jak inne oliwki.Dziewczyny jakie balsamy stosujecie/polecacie?
reklama
W.anna
No właśnie z tymi zapachami różnie bywa, ja póki co balsam kokosowy musiałam odstawić bo ledwo go otwierałam i już miałam dośćJa sobie kupiłam Tołpę dla ciężarnych - jest od 4 miesiąca ale zapach mi pasuje
Niestety olejek bo oil zapach mnie odrzuca od stosowania
Na dziale ciężarnych w Rossmann można sobie dobrać co pasuje