Poprzednią ciążę leżałam od 11 tc, w tej jeśli nie będę musiała, to nie zamierzam rezygnować z pracy. Pracuję zdalnie plus mam własną działalność, po prostu sporo czasu spędzam przy kompie, a to można też robić z łóżka Syn na szczęście chodzi do przedszkola, więc zawsze kilka godzin względnego spokoju. Chociaż ostatnio ten spokój to taki nikły, bo moja mama kończy remont mieszkania, ja go nadzoruję Sporo się dzieje, ale to dobrze. Nie mam czas na czarnowidztwoPodziwiam kobiety które są w ciąży, pracują i jeszcze ogarniają małe szkraby
reklama
No tutaj raczej wybieram sprawdzona miejscówkę bo w jakiejś nowej może bym odpuściła a co do serów pleśniowych można o ile są robione z mleka pasteryzowanego (większość marketowych właśnie takich jest)Bardziej mam na myśli sposób przyrządzania kebaba
Nie zawsze to mięso jest świeże, często przeleżałe
Sama miałam ostatnio ochotę na ser pleśniowy rokpol i naczytałam się czego nie można jeść przez bakterie które mogą szkodzić płodowi
Dlatego też zapytałam o to czy masz jakiś sprawdzony kebab
Może za dużo naoglądałam się też książula na yt
EDIT: widzę że ten rokpol jest z pasteryzowanego także śmiało, nie żałuj sobie
shootingstar
Fanka BB :)
Ja mam często smaka na pizzke zamawiamy do mieszkania i wcinam, przy braku apetytu to się cieszę że na cokolwiek przyszedł mi smakNo tutaj raczej wybieram sprawdzona miejscówkę bo w jakiejś nowej może bym odpuściła a co do serów pleśniowych można o ile są robione z mleka pasteryzowanego (większość marketowych właśnie takich jest)
S
sylwia114@
Gość
no właśnie czytałam że jak są po obróbce termicznej to niby możnaNo tutaj raczej wybieram sprawdzona miejscówkę bo w jakiejś nowej może bym odpuściła a co do serów pleśniowych można o ile są robione z mleka pasteryzowanego (większość marketowych właśnie takich jest)
EDIT: widzę że ten rokpol jest z pasteryzowanego także śmiało, nie żałuj sobie
a chciałam zrobić na obiad pierś z kurczaka zapiekaną z rokpolem
Oczywiście. Maluszek wyciągnie sobie to co najlepsze z tej pizzyJa mam często smaka na pizzke zamawiamy do mieszkania i wcinam, przy braku apetytu to się cieszę że na cokolwiek przyszedł mi smak
S
sylwia114@
Gość
oho widzę że już masz datę porodu to przywitasz Nowy Rok huczniePoprzednią ciążę leżałam od 11 tc, w tej jeśli nie będę musiała, to nie zamierzam rezygnować z pracy. Pracuję zdalnie plus mam własną działalność, po prostu sporo czasu spędzam przy kompie, a to można też robić z łóżka Syn na szczęście chodzi do przedszkola, więc zawsze kilka godzin względnego spokoju. Chociaż ostatnio ten spokój to taki nikły, bo moja mama kończy remont mieszkania, ja go nadzoruję Sporo się dzieje, ale to dobrze. Nie mam czas na czarnowidztwo
To tym bardziej!! Nie dość że już jest po obróbce (pasteryzacja) to jeszcze Ty dodatkowo upieczesz. Ja też ostatnio robiłam zapiekankę z serem pleśniowym a to co zostało skroiłam na kanapkęno właśnie czytałam że jak są po obróbce termicznej to niby można
a chciałam zrobić na obiad pierś z kurczaka zapiekaną z rokpolem
W tych całych serach chodzi o listerię która ginie już w 70 stopniach więc nawet gdybyś wzięła ser bez pasteryzacji i upiekła to i tak nie ma się czym martwić
S
sylwia114@
Gość
gratulacjeDziewczyny ja już po wizycie 84 mm człowieka i serduszko pięknie bije nie sądziłam, że to takie wzruszajace
reklama
wiolaho
Fanka BB :)
fantastycznieDziewczyny ja już po wizycie 84 mm człowieka i serduszko pięknie bije nie sądziłam, że to takie wzruszajace