shootingstar
Fanka BB :)
Femibion 1, folian naturellA bierzecie jakieś witaminki oprócz kwasu foliowego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Femibion 1, folian naturellA bierzecie jakieś witaminki oprócz kwasu foliowego?
wspaniala wiadomoscDziewczyny ja już po wizycie 84 mm człowieka i serduszko pięknie bije nie sądziłam, że to takie wzruszajace
Ja narazie pregnę plus jak z synem ale będę zmieniać na puerieJa pueria uno
Pueria jest tak polecana ?Ja narazie pregnę plus jak z synem ale będę zmieniać na puerie
spoko ma sklad metylowany, nie ma tam bezsensownych dodatkowPueria jest tak polecana ?
Cudowna wiadomośćAaa dziewczyny, z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić ze podczas dzisiejszej wizyty widziałam najprawdopodobniej jednak jest młodsze o tydzień bo przy każdym usg wskazuje konsekwentnie tydzień mniej niż z om
Dokładnie i dobre źródło kwasu foliowegospoko ma sklad metylowany, nie ma tam bezsensownych dodatkow
U mnie tak samo. Z om wychodzi 8t1d a z usg 6t5d. Na kiedy masz termin porodu?Aaa dziewczyny, z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić ze podczas dzisiejszej wizyty widziałam najprawdopodobniej jednak jest młodsze o tydzień bo przy każdym usg wskazuje konsekwentnie tydzień mniej niż z om