reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry;)
Pierwsze spodnie zaczynają cisnąć ;)
+1,5 kg 😱

Piękny brzuszek 🥰
Moją mamę dzisiaj zaczepiła koleżanka i zapytała czy jestem w ciąży. Mama potwierdziła, a ona do niej który miesiąc, czy już 6 czy dalej. A mama - 7 tydzień. 😂
A na Dzień Matki w przedszkolu już wszyscy mi gratulowali. Tak mnie wywaliło. A chciałam ukryć do 12tc. No cóż. 🤷🏽‍♀️

Cześć dziewczyny jakiś czas temu pisałam że mam plamienia -brazowe brudzenie .W niedzielę w nocy mąż zawiózł mnie do szpitala żaden z lekarzy nie potrafił się określić skąd plamienie🤦‍♀️ we wtorek po badaniu ginekologicznym zaczęłam krwawic 😏wstałam do wc i cala wkładka we krwi 😱dopiero w czwartek przy wypisie pani doktor stwierdziła że ona widzi małego krwiaczka. Dziecko żyje I rośnie a to najważniejsze! Wczoraj wróciłam do zastrzykow clexane i dzisiaj zobaczyłam mały brązowy ślad na wkładce 😏myślicie że clexane może powodować te plamienia ?

Piękny brzuszek 🥰
Moją mamę dzisiaj zaczepiła koleżanka i zapytała czy jestem w ciąży. Mama potwierdziła, a ona do niej który miesiąc, czy już 6 czy dalej. A mama - 7 tydzień. 😂
A na Dzień Matki w przedszkolu już wszyscy mi gratulowali. Tak mnie wywaliło. A chciałam ukryć do 12tc. No cóż. 🤷🏽‍♀️
Hehe u mnie też już rodzina męża jakiś czas pyta, czy przy nadziei nie jestem, bo przytyłam i brzuch wywaliło 🙈 dziś przyjechały siostry męża, bo w tygodniu miał 30 urodziny i na dzień dobry jedna już się domyśliła, bo jakoś inaczej na buzi wyglądam.

Co do płci i przeczuć, kilka ciąż za mną, w każdej poza ostatnią miałam dobre przeczucia. Z synkiem byłam pewna, że dziewczynka 🤭 teraz czuję, że dziewczynka, ale ważne, by fasolka rosła zdrowo i się urodziła w terminie ❤️

reklama
Do góry