Ada199079
Fanka BB :)
nachosy z ketchupemMamita ale jesteś laska !!!
A mi nachosy solone i owoce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nachosy z ketchupemMamita ale jesteś laska !!!
A mi nachosy solone i owoce
Dzień dobry
Pierwsze spodnie zaczynają cisnąć
+1,5 kg
Cześć, też mam na 30.01, trzymaj się, myśl pozytywnie i powodzeniaCześć
Postanowiłam dołączyć do grona styczniowych mam bo mam termin na 30.01.2022
Niestety mam mały pęcherzyk względem zarodka i jest tam mało wód, ale wierzę, że wszystko się potoczy dobrze.
A który masz tydzień?Bo ja odliczam żeby minęło,wiecznie jestem głodna,a jak nie zdążę zjeść to żołądek okropnie boliTez miałam ból żołądka i nie wiedziałam nawet ze to od ciąży, na szczęście powoli mija..
USG w ciąży - ile razy można wykonać je bezpiecznie? - Natuli
USG w ciąży - ile razy można wykonać je bezpiecznie? - Natuli dzieci są ważnedziecisawazne.pl
Ja heparyne cała ciąże + połóg.mi też coś tak mówił i heparyne też jakoś do 35 tc.
Hehe u mnie też już rodzina męża jakiś czas pyta, czy przy nadziei nie jestem, bo przytyłam i brzuch wywaliło dziś przyjechały siostry męża, bo w tygodniu miał 30 urodziny i na dzień dobry jedna już się domyśliła, bo jakoś inaczej na buzi wyglądam.Piękny brzuszek
Moją mamę dzisiaj zaczepiła koleżanka i zapytała czy jestem w ciąży. Mama potwierdziła, a ona do niej który miesiąc, czy już 6 czy dalej. A mama - 7 tydzień.
A na Dzień Matki w przedszkolu już wszyscy mi gratulowali. Tak mnie wywaliło. A chciałam ukryć do 12tc. No cóż.
Skończony 10, ale mnie na odwrót - jak jestem głodna to moment mi niedobrze, a jak zjem to boli żołądekA który masz tydzień?Bo ja odliczam żeby minęło,wiecznie jestem głodna,a jak nie zdążę zjeść to żołądek okropnie boli
To ja mam tak samo :/Skończony 10, ale mnie na odwrót - jak jestem głodna to moment mi niedobrze, a jak zjem to boli żołądek