Carolina123
Fanka BB :)
spokojnie u mnie 4 maja też był tylko pęcherzyk żółtkowy, 10 maja był już zarodek i serduchoOj to sporo musisz jeszcze poczekać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie u mnie 4 maja też był tylko pęcherzyk żółtkowy, 10 maja był już zarodek i serduchoOj to sporo musisz jeszcze poczekać![]()
O to samo chcialam zapytac!Dziewczyny te które maja już dzieciątko… jak wy teraz funkcjonujecie? Bardziej chodzi mi o noszenie dziecka… mój 14 miesięczniak wazy 10 kg i ograniczam jak tylko mogę ale jednak nie jestem w stanie całkowicie go nie dźwigać… boje sie ze to może jakoś wpłynąć na ciąże…
No najgorsze w ciąży jest to czekanie na kolejne wizyty żeby zobaczyć jak tam bąbel się rozwijau mnie zarodek 0,39 mm miałale Ci dobrze jutro wizyta
ja muszę czekać jeszcze tyle czasu . I też myślę żeby poszukać jakiegoś lekarza na NFZ i prowadzić ciążę i na NFZ i prywatnie
![]()
U mnie też ciężko, żeby nie dźwigać w ogóle. Chociaż tyle że mój dwulatek jest chudziutki i waży 11kg. Ale są sytuacje, że tylko mama i na rączki.. Albo trzeba go gdzieś podsadzić, zdjąć.Dziewczyny te które maja już dzieciątko… jak wy teraz funkcjonujecie? Bardziej chodzi mi o noszenie dziecka… mój 14 miesięczniak wazy 10 kg i ograniczam jak tylko mogę ale jednak nie jestem w stanie całkowicie go nie dźwigać… boje sie ze to może jakoś wpłynąć na ciąże…
jutro powiem w pracy, a rodzinie powiemy 8 czerwca. Tak ustaliliśmy z mężemNo najgorsze w ciąży jest to czekanie na kolejne wizyty żeby zobaczyć jak tam bąbel się rozwijadlatego fajnie że u mnie tak tydzień po tyg ale potem będzie już dłuższa przerwa
powiedzieliście już komuś o ciąży? My powoli myślimy żeby powiedzieć rodzicom ale to po tej jutrzejszej wizycie, bo cały czas z tyłu głowy mam obawę że jeszcze wiele może się wydarzyć i że to za szybko ... Ale z drugiej strony teściowie są blisko i już coś się domyślają więc dłużej ukrywać się nie da
![]()
Tu jest fajnie opisane o noszeniu Link do: MamaginekologDziewczyny te które maja już dzieciątko… jak wy teraz funkcjonujecie? Bardziej chodzi mi o noszenie dziecka… mój 14 miesięczniak wazy 10 kg i ograniczam jak tylko mogę ale jednak nie jestem w stanie całkowicie go nie dźwigać… boje sie ze to może jakoś wpłynąć na ciąże…
A kiedy planujesz iść na zwolnienie? Bo ja szczerze mówiąc chciałabym iść w miarę szybko, mam daleko do pracy i dużo czasu zajmują mi dojazdy. I też jutro chce w pracy powiedzieć żeby już ich nastawić psychiczniejutro powiem w pracy, a rodzinie powiemy 8 czerwca. Tak ustaliliśmy z mężemale jak bym miała wizytę wcześniej powiedziałabym pewnie wcześniej
![]()
Ja nisze mojego 11kg klocuszksa tak jak nosiłamDziewczyny te które maja już dzieciątko… jak wy teraz funkcjonujecie? Bardziej chodzi mi o noszenie dziecka… mój 14 miesięczniak wazy 10 kg i ograniczam jak tylko mogę ale jednak nie jestem w stanie całkowicie go nie dźwigać… boje sie ze to może jakoś wpłynąć na ciąże…