Madlein
Fanka BB :)
U mnie prawie brak. Czasami miewam zgagę.Hej dziewczynyCzy któraś już walczy z Mdłościami?
![]()
Głowa dziś mnie pobolewa
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie prawie brak. Czasami miewam zgagę.Hej dziewczynyCzy któraś już walczy z Mdłościami?
![]()
Trza się przemęczyć niestety, ale nic porządnie nie mogę zjeść masakra, jutro mam wizytę to zapytam się babeczki czy coś poleca na wymioty, Bo żyć się nie daTo nie zazdroszczę ja rano w toalecie i cały dzień mnie mdliteż już mam dość
trzymaj się musimy dać radę
![]()
nie wiem czy to gdzies na forum widzialam ale ktoś pisał o tym na mdłości i wymioty - xonvea.Trza się przemęczyć niestety, ale nic porządnie nie mogę zjeść masakra, jutro mam wizytę to zapytam się babeczki czy coś poleca na wymioty, Bo żyć się nie da![]()
O dziękuje, jutro je kupię bo nie da się funkcjonować z tymi wymiotaminie wiem czy to gdzies na forum widzialam ale ktoś pisał o tym na mdłości i wymioty - xonvea.
WitajDziewczyny chciałam się przywitać. Podczytuje Was od samego początku, ale obecnie udzielam się na grupie grudniowej. Mam termin wg OM na 30.12, natomiast wg USG na 2 stycznia. Jestem mocno związana z grudniówkami, bo tam skierowałam pierwsze kroki, ale wydaje mi się, że co do doświadczeń i przeżyć bliżej mi do Was. W związku z tym, że cały czas Was podczytuje nie chciałam być anonimowa i się przestawić. W tym roku kończę 29 lat i mam za sobą ciążę biochemiczną. Dzieci na stanie 0, 2 koty. Biorę acard, heparynę, luteinę. Od wtorku męczą mnie okropne mdłości![]()
i imię nam się zaczyna na KWitajja w tym roku też kończę 29 lat i też będę miała pierwsze dzieciątko
rowniez jestem na grudniowach bo tak jak Ty wg OM termin mam na koniec grudnia a wg USG 2 stycznia
biorę Acard, heparynę i luteinę
za dużo tych podobieństw
![]()
I z tego co kojarzę chyba też byłaś na kwietniowych kreseczkach?;> Na jakim etapie jesteś? Miałaś już pierwsze USG, było serduszko?i imię nam się zaczyna na Kzaginiona siostra bliźniaczka
![]()
Ja o dziwo jeszcze ich nie mamHej dziewczynyCzy któraś już walczy z Mdłościami?
![]()