reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

reklama
Witaj :) ja w tym roku też kończę 29 lat i też będę miała pierwsze dzieciątko 😍 rowniez jestem na grudniowach bo tak jak Ty wg OM termin mam na koniec grudnia a wg USG 2 stycznia ❤️ biorę Acard, heparynę i luteinę 😂 za dużo tych podobieństw 😂
Ja też w tym roku kończę 29, też oczekuje na pierwsze dziecko. Termin z Om 30 grudnia, ale z owulacji 1 stycznia. Też biorę acard, heparyne i luteinę 🙈🙈 i też mam imię na K xd

Ja też w tym roku kończę 29, też oczekuje na pierwsze dziecko. Termin z Om 30 grudnia, ale z owulacji 1 stycznia. Też biorę acard, heparyne i luteinę 🙈🙈 i też mam imię na K xd
Haha no to ładnie się złożyło 😃 Ty już po pierwszym USG czy jeszcze przed?

I z tego co kojarzę chyba też byłaś na kwietniowych kreseczkach?;> Na jakim etapie jesteś? Miałaś już pierwsze USG, było serduszko?:)
zgadza się zawitałam chwilę na staraczkach, które właściwie czytam cały czas i na kwietniowych kreseczkach. Byłam na wizycie 04.05 był tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, natomiast na wizycie 10.05.2022 był zarodek i serduszko, ginka wyznaczyła termin na 02.01., oraz powiedziała że w dług USG jestem w 6+1 🙂 kolejna wizyta dopiero 8 czerwca i miedzy 15 a 30 czerwca mam się umówić na prenatalne 🙂

Dziewczyny te które maja już dzieciątko… jak wy teraz funkcjonujecie? Bardziej chodzi mi o noszenie dziecka… mój 14 miesięczniak wazy 10 kg i ograniczam jak tylko mogę ale jednak nie jestem w stanie całkowicie go nie dźwigać… boje sie ze to może jakoś wpłynąć na ciąże…

zgadza się zawitałam chwilę na staraczkach, które właściwie czytam cały czas i na kwietniowych kreseczkach. Byłam na wizycie 04.05 był tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte, natomiast na wizycie 10.05.2022 był zarodek i serduszko, ginka wyznaczyła termin na 02.01., oraz powiedziała że w dług USG jestem w 6+1 🙂 kolejna wizyta dopiero 8 czerwca i miedzy 15 a 30 czerwca mam się umówić na prenatalne 🙂
😱😱😱 Ja też byłam na wizycie 10.05. i również wyszło wtedy 6+1 i właśnie ten termin na 2 stycznia 😂 było serduszko i zarodek miał 0,41mm. Jak tak dalej pójdzie wylądujemy razem na porodówce 😂
Ja mam kolejną wizytę jutro, ale to zupełnie przypadkiem u gina na NFZ, czekałam na nią 2 miechy i zupełnie się nie spodziewałam że pójdę tam z ciąża 🙈 ale liczę po cichu na skierowanie na badania i przy okazji podejrzymy co tam u fasolki.

reklama
😱😱😱 Ja też byłam na wizycie 10.05. i również wyszło wtedy 6+1 i właśnie ten termin na 2 stycznia 😂 było serduszko i zarodek miał 0,41mm. Jak tak dalej pójdzie wylądujemy razem na porodówce 😂
Ja mam kolejną wizytę jutro, ale to zupełnie przypadkiem u gina na NFZ, czekałam na nią 2 miechy i zupełnie się nie spodziewałam że pójdę tam z ciąża 🙈 ale liczę po cichu na skierowanie na badania i przy okazji podejrzymy co tam u fasolki.
u mnie zarodek 0,39 mm miał 🙂 ale Ci dobrze jutro wizyta 😍😍 ja muszę czekać jeszcze tyle czasu . I też myślę żeby poszukać jakiegoś lekarza na NFZ i prowadzić ciążę i na NFZ i prywatnie 😉

Do góry