Moonstone
Moderator
Tak. Usg i PAPPADziewczyny będziecie robic badania prenatalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Usg i PAPPADziewczyny będziecie robic badania prenatalne?
Tak. Też usg i pappaDziewczyny będziecie robic badania prenatalne?
o kurcze to ja się o siebie teraz boję. Myslalam że to raczej się zaczyna wcześniej. Czyli być może jeszcze wszystko przede mną...ja mam jutro 10+5.Eh. Dziś 10+5 i pierwsze rzyganko w ciaży za mną...
A miało być już lepiej...
U mnie 8 + 5.o kurcze to ja się o siebie teraz boję. Myslalam że to raczej się zaczyna wcześniej. Czyli być może jeszcze wszystko przede mną...ja mam jutro 10+5.
Ja mam wskazania z powodu wieku wiec będę robić. Mam nadzieje że dotrwam dzisiaj 10 tydzień i znowu brudzenie na papierzeDziewczyny będziecie robic badania prenatalne?
Ja też będę robić, jestem umówiona na środę.Dziewczyny będziecie robic badania prenatalne?
ooo to teraz już zapamietam, że mamy jakies dwa tyg różnicyU mnie 8 + 5.
Ja 9+4,przeszedł trochę żołądek a zaczyna mnie boleć kręgosłup na wysokości klatki piersiowej.Eh. Dziś 10+5 i pierwsze rzyganko w ciaży za mną...
A miało być już lepiej...