reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Dziewczyny Wy chodzicie do pracy czy jak dowiedziałyście się o ciazy to poszłyście na l4 ja poszlam na l4 praca fizyczna o pierwsza ciaze staraliśmy się 4 lata boje się ale wiecie co nie mogę sobie znalesc miejsca w domu nie umiem nic nie robić oszczędzać się w domu wkoło to samo nie mogę się przestawić na siedzenie w domu bije się ze depresji dostanę 🤣
Mam tak samo. Mi już tydzień wystarczył i już bym wróciła. Ja dostałam zwolnienie po 2 wizycie jak już było serduszko, że względu na pracę (trujące opary).

reklama
Ja już kiedyś pisałam, ze mam zamiar pracować tak długo jak się da - ale ja jestem na indywidualnej działalności gospodarczej, wiec w sumie nie bardzo mam wybór.

@Invicta pociesza mnie Twój brzusio, u mnie też już mocno wywalony. Dodatkowo jest u mnie problem z otyłością brzuszną. Miałam jakieś 10cm więcej w pasie niż w biodrach. A teraz jak macica podnosi się do góry, to i ten bebech też w górę i bardziej sterczy. Także ja to już jak w 9mcu z synem wyglądam.

Dziewczyny Wy chodzicie do pracy czy jak dowiedziałyście się o ciazy to poszłyście na l4 ja poszlam na l4 praca fizyczna o pierwsza ciaze staraliśmy się 4 lata boje się ale wiecie co nie mogę sobie znalesc miejsca w domu nie umiem nic nie robić oszczędzać się w domu wkoło to samo nie mogę się przestawić na siedzenie w domu bije się ze depresji dostanę 🤣
tydzień chodziłam do pracy, ale później na L4. Lekarz chciał dać od razu, ale nie chciałam. Później miałam dużo stresu, bo okazało się, że miałam kontakt z osobą chorą na bostonkę.

Hej dziewczyny.
Jak mnie dziś strasznie plecy na dole bolą 😳
Chyba przez wczorajsze prasowanie ….
Miłej niedzieli 😘
Też tak mam. Mi bardzo pomagają cwiczenia od tej babeczki-urofizjoterapeutki Wystarczą dosłownie 3 minuty na macie.
(ok 14 minuty mówi najpierw o bólach w odcinku lędźwiowym , a chwilę potem o bólach w odcinku krzyżowym).

reklama
Do góry