reklama
P
Patrycjaa89
Gość
A to nie jest tak ze powinno teraz być znacznie więcej? Ze teraz wynik odpowiada 5-6 tydzień? Porównałam sobie pierwsza ciąże i tam wynik znacznie wyższy wiem ze każda ciąża inna ale jednak głowy nie mogę uspokoić… a może faktycznie ja to źle interpretuje
Pewnie zauważyłaś, że normy zazębiają się, dlatego niemożliwe jest dokładne ustalenie tygodnia ciąży wyłącznie na podstawie badania laboratoryjnego. Proszę mi się nie stresowaćA to nie jest tak ze powinno teraz być znacznie więcej? Ze teraz wynik odpowiada 5-6 tydzień? Porównałam sobie pierwsza ciąże i tam wynik znacznie wyższy wiem ze każda ciąża inna ale jednak głowy nie mogę uspokoić… a może faktycznie ja to źle interpretuje
Moonstone
Moderator
… i czekac na USGPewnie zauważyłaś, że normy zazębiają się, dlatego niemożliwe jest dokładne ustalenie tygodnia ciąży wyłącznie na podstawie badania laboratoryjnego. Proszę mi się nie stresować
Kamilad
Fanka BB :)
No dobra oficjalnie zaczynam się stresować przed jutrzejszą wizyta będzie 9+1 równo 3 tyg po pierwszej wizycie, odliczałam już od tygodnia niby brzuch trochę wylazł, cycki urosły ale nadal jest ten stres czy wszystko aby na pewno się dobrze rozwija wizyta dopiero na 15.40 więc w pracy pewnie zniosę jajko
Ostatnia edycja:
Moonstone
Moderator
Trzymam kciuki!No dobra oficjalnie zaczynam się stresować przed jutrzejszą wizyta będzie 9+1 równo 3 tyg po pierwszej wizycie, odliczałam już od tygodnia niby brzuch trochę wylazł, cycki urosły ale nadal jest ten stres czy wszystko aby na pewnie się dobrze rozwija wizyta dopiero na 15.40 więc w pracy pewnie zniosę jajko
Ja imiona wybrałam już kilka lat temu gdy jeszcze nie wiedziałam czy i kiedy moje marzenie o byciu mamą się spełni.Słuchajcie a czy macie już jakieś typy na imię?
Ja w 1 ciąży wiedziałam od zawsze jak dam na imie synkowi czy córeczce.
Mamy synka wiec jeśli będzie teraz dziewczynka będzie Anielka.
A dla chłopca nie wiem, moje jakieś typy to Nikos i Antoś, może Wojtuś
Dla dziewczynki Ludmiła, a dla chłopca Emil❤.
Tak w ogóle to bardzo dawno się nie udzielałam ale czytam wasze wpisy codziennie i trzymam mocno kciuki za nas wszystkie i nasze skarby!
Kolejną wizytę mam dopiero 10.06, więc czekam na Nią z niecierpliwością!
Fifonka
Mądry mąż. warto czasem posłuchać kogoś kto ma trochę większy dystans do sprawy, a wiemy że chce dla nas jak najlepiej.Dzięki dziewczyny bo już od zmysłów odchodziłam… a mąż mówił idź na usg… to ja nie… zrobię po swojemu i mam
No i nie stresuj się póki nie masz powodu. Poronienia na tym etapie to zaledwie kilka procent i z każdym dniem ryzyko jest coraz niższe!
A szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko!!! Nie serwuj Maleństwu takiego stresu! A przecież jeżeli miałoby się coś źle skończyć to i tak tego nie zmienisz...
I nigdy nie będzie takiego dnia, że już ryzyka nie będzie. Najpierw będziemy się martwić 9 miesięcy, żeby zdrowe było, a potem 18 lat bo do domu nie wrócił na dwudziestą.
Także idź na to zwolnienie i czekaj spokojnie na wizytę!
reklama
Jula19
jestem po wizycie. Można powiedzieć że w miarę dobrze. Dzidzius urósł od środy to mnie cieszy najbardziej. Serduszko bije. Aktualnie 7+5 i nadal jeden dzień różnicy z OM. Teraz gorsza strona są krwiaki i od jutra l4. Mogę mieć jeszcze takie plamienia.@Jula19 a Ty dzisiaj nie miałaś wizyty?