P
Patrycjaa89
Gość
Trzęsłam się jak galareta podczas usg crl 0,26cm serducho biło 147 uderzeńI jak po wizycie? Ja zaraz jadę
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzęsłam się jak galareta podczas usg crl 0,26cm serducho biło 147 uderzeńI jak po wizycie? Ja zaraz jadę
Aa zapomniałam napisać 6t1d byle do przodu, trzymam kciuki za Was wszystkieTrzęsłam się jak galareta podczas usg crl 0,26cm serducho biło 147 uderzeń
Trzymam kciuki
ja tez się dziś trzęsłam jak galareta, aż mnie ginka upomniala bo jej się obraz ruszałTrzęsłam się jak galareta podczas usg crl 0,26cm serducho biło 147 uderzeń
Trzymam kciuki
Aa zapomniałam napisać 6t1d byle do przodu, trzymam kciuki za Was wszystkie
Cieszę się bardzo i gratulujeSuper! Gratuluję
Ja po wizycie. Ciąża zdrowa 6t0d serduszko było widoczne
Moja dwa podejścia robiła żeby zmierzyć bo nie umiałam nóg uspokoić i oczywiście łzy też poleciałyja tez się dziś trzęsłam jak galareta, aż mnie ginka upomniala bo jej się obraz ruszał
Przecież mieści się w normieDziewczyny i miałyście racje tylko się zestresowałam… bo teraz wydaje mi się ze beta nie odpowiada tygodniowi ciąży… na początku piękne przyrosty o 160% … możecie pomoc mi zinterpretować? U mnie dzisiaj 7+1 Boooniuu panikuje strasznie ale boje się cholernie
A to nie jest tak ze powinno teraz być znacznie więcej? Ze teraz wynik odpowiada 5-6 tydzień? Porównałam sobie pierwsza ciąże i tam wynik znacznie wyższy wiem ze każda ciąża inna ale jednak głowy nie mogę uspokoić… a może faktycznie ja to źle interpretujePrzecież mieści się w normie