reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
niuniolek- a jak to rozpoznałaś, że ci się rozeszły?

maja- kurczę nie za wesoło. Oby szybko dziadostwo zniknęło i rana się ładnie goiła

ilo- mój młody śpi z nami w łóżku, a w dzień najczęściej u tatusia na klacie lub w leżaczku

Mycha- gratulacje

niuniolek- a jak to rozpoznałaś, że ci się rozeszły?

maja- kurczę nie za wesoło. Oby szybko dziadostwo zniknęło i rana się ładnie goiła

ilo- mój młody śpi z nami w łóżku, a w dzień najczęściej u tatusia na klacie lub w leżaczku

Mycha- gratulacje
Co mi się rozeszlo bo za bardzo nie zrozumiałam :-)

Simka jak sobie radziła z katarek u Emila? U nas też Marysia przyniosła go z przedszkola i walczymy. Moja kruszyna ma dopiero 2 tygodnie ciągle odciagam fridą i aplikuje wodę morską. Rano zadzwonię do pediatry,a póki co mała jedynie śpi jedynie w pionie na mojej klacie, czeka nas bezsenne noc.

Simka jak sobie radziła z katarek u Emila? U nas też Marysia przyniosła go z przedszkola i walczymy. Moja kruszyna ma dopiero 2 tygodnie ciągle odciagam fridą i aplikuje wodę morską. Rano zadzwonię do pediatry,a póki co mała jedynie śpi jedynie w pionie na mojej klacie, czeka nas bezsenne noc.
Tez to miałam dzis sie zbuntowałam - wiecej milosci w dzien a w nocy razem sle mała w dostawce, wysłałam meza na dol do goscinnego bo jego podejscie doprowadziło do ryku 5 godzinnego wczoraj.
Użyłam smoczka chociaz nie chcialm to od 20 do 24 było ciagle wkładanie i głaskanie itp. Bo tak go by ns cycku wisiała wiec pierw nakarmiłam zeby wiedziec ze to nie to ( bo jak leży ns klacie o tej porze to głodna nie jest ) kwiliła troche troche bunt troche sie poddała - trwało to 4 godziny po czym o 24 ja nakarmiłam i ( odpukac!) spi do teraz - dla mnie to mega sukces bo to pierwsza noc taka....spi spokojnie. Wlasnie sciagnelam 80ml z cyckow i niech ona jeszcze spi to koło 5 js obudze jakby nie obudziła sie na karmienie.

Musisz probowac zeby i miała milosci i bliskości ale jednak zebys mogła spac .... Ja zrezygnowałam z siedzenia s salonie z nia klatce bo to sie tsk nie da długo, wiec od 20 w sypialni to zawsze mozna nawet 30 minut wykorzystać jak dziec przykima

Milenia gratulacje!:)

Ej mojemu też w nocy najlepiej śpi się w pionie na mojej klacie. Jak odkładam do łóżeczka to miauczy. W dzien jest ok, śpi w łóżku albo w wózku. A poza tym wydaje jeszcze takie dziwne dźwięki.. jutro wizyta u pediatry. Cieszę się bardzo, o wszystko wypytam. Te nocki mnie wykoncza.

reklama
Betiboop to ja z kolei się trzęse na myśl o wizycie u pediatry, tak mi się nie chce że gdyby nie skierowanie na bioderka to bym chyba nie szła ;p

Milenia gratulacje :)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Do góry