*martusia*
Fanka BB :)
Mycha gratulacje i zdrówka :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co mi się rozeszlo bo za bardzo nie zrozumiałam :-)niuniolek- a jak to rozpoznałaś, że ci się rozeszły?
maja- kurczę nie za wesoło. Oby szybko dziadostwo zniknęło i rana się ładnie goiła
ilo- mój młody śpi z nami w łóżku, a w dzień najczęściej u tatusia na klacie lub w leżaczku
Mycha- gratulacje
Tez to miałam dzis sie zbuntowałam - wiecej milosci w dzien a w nocy razem sle mała w dostawce, wysłałam meza na dol do goscinnego bo jego podejscie doprowadziło do ryku 5 godzinnego wczoraj.Simka jak sobie radziła z katarek u Emila? U nas też Marysia przyniosła go z przedszkola i walczymy. Moja kruszyna ma dopiero 2 tygodnie ciągle odciagam fridą i aplikuje wodę morską. Rano zadzwonię do pediatry,a póki co mała jedynie śpi jedynie w pionie na mojej klacie, czeka nas bezsenne noc.
Gratulacje, jak poród?Ja już po. Marcelek urodził się wczoraj o 18.41 z wagą 2820 g. Jednak mega spacer pomógł![]()