reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Maja ja mam tylko dla Oliwiera na razie literki ale z gipsu już pomalowałam i tylko przymocować na taśmę :) ale o wiele bardziej podobają mi się literki z materiału ale chyba koszt będzie spory. Się zobaczy ;)

Weruś Jak to mówią nie znasz dnia ani godziny :p

Hehe dokładnie :-) :) , ale chcę dotrwać do 5 stycznia. Wtedy mam wizytę u Gina... Dziś mi przyszły koszule, jutro rano dopakuję i finito! :biggrin2:

reklama
maja- pięknie, a te literki cudne, pięknie Ci wyszły

My dziś z Emilem na wizycie patronażowej u pediatry byliśmy i ładnie przybiera. Ma już 2640 g, więc 200 g więcej od wagi urodzeniowej :D Poza tym, że jest z pogranicza dojrzałości (pocz 37 tyg), to pani doktor wystąpi o refundację szczepionki na pneumokoki i może będzie darmowa. A tak za 4-5 tyg szczepienie mamy pierwsze, ale biorę darmowe, do tych ileś tam w jednym nie mam zaufania. Córkę też darmowymi szczepiłam

betina- co w domu, to w domu. No w szpitalu to zawsze się człowiek chory czuje, szczególnie jak co chwilę jakaś położna zagląda (u mnie były niektóre bardzo miłe i często zaglądały, na pewno na początek i koniec zmiany i pytały czy czegoś nie trzeba)

Tydzień został do porodu ale zdziwilam się czemu mnie nie zostawili jak mi powiedziała że mogę zacząć rodzic w każdej chwili.... :-/

I ja po wizycie, córa dobiła do 3 kg, położna powiedziała - karta ciąży się kończy, trzeba rodzic ;) Także czekamy do stycznia i chętnie za parę dni się rozpakuje, jeśli nie to 9 stycznia na oddział

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Eh to termin masz identycznie jak ja. Czuje, że u mnie koniec już blisko. Hubcio się wierci chyba chce się przywitac:))

Martusia ciekawe na kiedy będziesz mieć termin. Może jeszcze z tydzien?

reklama
Eh to termin masz identycznie jak ja. Czuje, że u mnie koniec już blisko. Hubcio się wierci chyba chce się przywitac:))

Martusia ciekawe na kiedy będziesz mieć termin. Może jeszcze z tydzien?
Lepiej nie, bo mały duży już jest a cc planowe tydzień przed terminem się robi. Mam z om 9 stycznia jeszcze tydzień to ja się emerytka stanę:-/

Do góry