reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

no moja mama też ma już łóżeczko turystyczne, wanienke i w ogóle wszystko "no bo co jakby tak miała Hania u niej zostać?" hahaha ah kochana mamusia :D

reklama
ej czy któraś może mnie oświecic jak to jest z cc? Bo na ostatniej wizycie mój lekarz podjął decyzję, że będzie cc i powiedział, że termin ustalimy, ale czy jest jakis okres kiedy to musi ustalić? np do 35 tygodnia czy coś? I jak już ustali termin, to co da mi jakieś skierowanie tak? I ja mam od razu z tym iść do szpitala i sie umówić na to cc, czy co? nie rozumiem już nic a nic

reklama
Kalogr, ze skierowaniem na cc jedziesz do szpitala w którym chcesz rodzić i tam umawiasz termin. Zazwyczaj jest to minus 7, 10 dni od terminu z OM. na planowe cc albo stawiasz się samo albo na dzień przed.

Do góry