reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas tez ciąża zmieniła relacje na plus bo po 5 latach razem zaczęło juz sie cos dziać niepokojącego a to wszystko zmieniło w te dobra stronę :)

reklama
dziewczyny pięknie o tym wszystkim piszecie :) rodzina, dom :)
Ja się wychowałam w domu,a teraz mieszkam w bloku , więc brakuje mi tej przestrzeni :( śniadania na tarasie, eh nie ma to jak u mamusi :)
Mycha, no cudownie z tym Sylwestrem :)

Nie potrafiłabym żyć w duzym mieście, z kolei za miastem mi za spokojnie i ograniczona w środku pola się czułam. Najlepiej mi w moim mieście, jakieś 18 tysi ma mieszkańców, ale tak naprawdę to wiocha

futurystka- aaa Bonda nie lubię

Nie potrafiłabym żyć w duzym mieście, z kolei za miastem mi za spokojnie i ograniczona w środku pola się czułam. Najlepiej mi w moim mieście, jakieś 18 tysi ma mieszkańców, ale tak naprawdę to wiocha

futurystka- aaa Bonda nie lubię

No to ta moja wieś gdzie mam działkę ma 4 tys mieszkańców i jest biedronka dino basen i szkoła Hahaha :D ale dla mnie to wieś bo Gniezno 80tys mieszkańców od 8 lat Poznan to naprawde tam psy dupami szczekają :) ale za to jaka cisza i spokój :)

Mam fotke to wam pokaze . na focie moj śp. dziadek :) bo to jego ziemia byla

Załączniki

• 1446986927488.jpg
    1446986927488.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 49
No to ta moja wieś gdzie mam działkę ma 4 tys mieszkańców i jest biedronka dino basen i szkoła Hahaha :D ale dla mnie to wieś bo Gniezno 80tys mieszkańców od 8 lat Poznan to naprawde tam psy dupami szczekają :) ale za to jaka cisza i spokój :)

Moje miasto ma 5000 mieszkańców i tez wszystko ma:) nawet przychodnie z własnym helikopterem :)

moje miasto ma 69 tys mieszkancow i lubie je, chcialabym miec dom wlasnie tu, przyzwyczailam sie do tego, że wszedzie mam blisko sklepy i lekarzy pod nosem, głosno nie mam, bo mieszkam na spokojnym osiedlu, place zabaw kolo siebie mam 3 :) park kawaleczek drogi spacerkiem :) Ale nie powiem jak chce sie zrelaksowac i pomyslec, to wyjezdzam wlasnie na wieś, ten spokoj i cisza tam jest cudna, wieczorem zawsze spacerujemy ze znajomymi po wsi, nikt nas nie zaczepia, bo nie ma kto, nikt sie nie czepia, bo by musial przejsc przez cale pole no i oczywiscie niebo- jest zupelnie inne niz w miescie :) W zasadzie kocham miasto, w ktorym mieszkam, ale tez kocham wieś, z której wywodzi sie moja rodzina :)
Paulettah - piękna okolica :)

dziewczyny bo ja juz nie wiem... czasem mnie brzuch boli tak jakbym miala okres dostać. w okolicy jajnikow wlasnie, ale dzieje sie tak jak maly sie intensywnie kotluje, potrzyma potem chwile i jest ok. czasem sie zdarza bez ruchow dziecka. to od rozciagania macicy i wiezadel? to normalne, macie tez tak? ja w 1 ciazy dopiero skurcze od oxy poczulam takze wiecie...

reklama
Martusia nie wiem czy dobrze jak brzuch boli.. mnie nic nie boli, bardziej ciąży i z tego czuje dyskomfort. Za to mam takie parcie na pecherz że biegalabym do wc doslownie co 5 min. Moze zadzwon jutro do swojego lekarza, bedziesz spokojniejsza.

Do góry