reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Bett_ka Ja miałam identyczny problem z nadrobieniem wątku jak Ty :D Ale dzisiaj ogarnęłam uff. Ja pracuję teraz przy biurku głównie. Wcześniej miałam też inne prace w laboratorium i w hodowli ptaków, ale teraz robi to kto inny, bo ja się boję toksoplazmy i pyłu z odchodów i odczynników chemicznych w labie.... Więc teraz siedzę przy biurku, ale jako, że dużo wyżej wymienionych czynności mi odpadło, mogę przez dużą część dnia robić to co chcę. Dzisiaj np siedziałam w pracy i czytałam 7 godzin to forum :D Na razie więc nie miałam bóli związanych z taką pracą, ale potem chyba będzie coraz gorzej.

Emenems no serio z tym papierem. Wylądowałam w szpitalu po tym krwawieniu przed północą i do 10:00 rano nie miałam czym się podetrzeć (oprócz jednej prywatnej paczki chusteczek) zanim mi mama nie przyniosła papieru :D To było straszne. Szpital podkarpacki :)
Ale macie super te szpitale!!

Ostatnia edycja:
reklama
Emenems- takie luksusy to można i miesiąc w szpitalu siedzieć, fajnie masz
Paulettah- moja koleżanka miała i tego ogólnie nie da się wyleczyć z tego co pamiętam gronkowiec zostaje na zawsze tylko zaleczyc się da, ale nie martw się to na pewno zwykła wysypka, w ciąży to przecież normalne

Marzenka no jakas masakra ...

A powiedzcie mi, warto miec mini torbe juz teraz spakowana? Jakby ( odpukać !) cos sie działo i trzrbabylo szybko ambulans i do szpitala ... Zeby miec tam szczotkę pastę pizame gacie ręcznik ...( u nas sa ręczniki w szpitalach :D ale na wszelki wypadek) sama nie wiem zeby "wilka z lasu nie wywoływać " ale moze ?? Nie wiem sama

Marzenka no jakas masakra ...

A powiedzcie mi, warto miec mini torbe juz teraz spakowana? Jakby ( odpukać !) cos sie działo i trzrbabylo szybko ambulans i do szpitala ... Zeby miec tam szczotkę pastę pizame gacie ręcznik ...( u nas sa ręczniki w szpitalach :D ale na wszelki wypadek) sama nie wiem zeby "wilka z lasu nie wywoływać " ale moze ?? Nie wiem sama

Myśle ze teraz jeszcze nie ale od 30tc już tak

Emenems podstawowe rzeczy zdążysz spakować czekając na karetkę. Ja tak miałam.

Paulettah super że dzieciaki zostaną przebadane dokładnie i na spokojnie.

Ja właśnie wróciłam z basenu. Pierwszy raz w ciąży. Jak weszłam do wody to dopiero poczułam jak zmienił mi się środek ciężkości. Poczułam się leciutko!!! A przecież nie jestem jeszcze taka gruba. Trochę popływałam, trochę się popluskałam. Fajnie tak się ruszyć. :-)

Jutro z rana wirus i devious maids i fringe pierwszy sezon :D

Jezu kochałam fringe !!

Peter beshop- nothing but fucking perfect ... Haahahha

ImageUploadedByForum BabyBoom1439840395.954403.jpg

Jak on ja kochał ...:D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439840395.954403.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439840395.954403.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry